Wszelkie informacje o występach polaków w Pekinie 
Złotka poległy
. W meczu inaugurującym przegrały z Kubą 1:3
Polska - Kuba 1:3 (25:21, 17:25, 20:25, 17:25)
Kruger napisał:
Złotka poległy
. W meczu inaugurującym przegrały z Kubą 1:3
Polska - Kuba 1:3 (25:21, 17:25, 20:25, 17:25)
To już grały?
kurcze a tak liczyłem na nie.
Jedzrzejczak, Korzeniowski i Stanczyk też niezbyt dobrze zaczeli- nie zaakwalifikowali się do finału 
Wogóle pływanie na razie to jedno wielka klęska! Jędrzejczak 17. na 100m mytolkiem, Barzycka, która w Atenach zdobyła 4 miejsce na 200 dowolnym dopiero 32! Czas o 5,5 s gorszy od najlepszej Pellegrini. Jedynie Korzeniowski w porządku, 5 czas na 200m.
Nie rozumiem, gdzie byli Polacy przez te 4 lata jak inni się rozwijali. Oglądam te igrzyska - na pływalni ciągle rekord za rekordem(finał amerykańskiej sztafety - po prostu coś pięknego
) a Polacy gorsze wyniki niż w Atenach. Jak tak dalej pojdzie to tylko Korzeniowski ma szanse na jakikolwiek medal na pływalni, bo na Otylie to szczerze mówiąc już nie liczę.
Będziemy mieli pierwszy medal, po rozczarowaniach związanych z Otylią, Radwańską czy Matyjaszkiem, mozemy się cieszyc. Medal zdobędą nasi szpadziści
GRATULACJE. Walczcie o złoto!
Ostatnio edytowany przez miti (2008-08-15 10:38:40)
Majewski zdobył złoto w pchnięciu kulą! A nasi szpadziści ostatecznie przegrali z Francją 29:45 i zdobyli srebrny medal. Z dwoma medalami na koncie zajmujemy 20. miejsce w klasyfikacji medalowej
.
Swoją drogą bardzo ciekawą rzeczą, że w klasyfikacji medalowej ostatnie miejsce zajmuje Brazylia, która zdobyła "tylko" 4 brązowe medale.
Dzisiaj ladnie 2 zloty a juz 7 ogolnie medal dla Polski , brawo !!
mamy już 3 złote, a nie dwa. Dzisiaj medal zdobył Leszek Blanik.
Najbardziej jestem zły na siatkarzy. Bardzo liczyłem na nich, że zdobedą medal. Piłkarze ręczni też mnie zawiedli. Myślicie, że mamy jeszcze szanse na jakiś medal??
Może wioślarze coś jeszcze zdobędą. Dzisiaj na 12 ekip 8 awansowało do finału. Także szansa na choćby jeden medal jest duża.