Betsson Freeroll
Przed nami kolejny - już czwarty - darmowy turniej pokera w Betsson.com
Darmowy turniej pokera rozegrany będzie 25 sierpnia o godzinie 19. Będą mogli w nim wziąć udział tylko Ci użytkownicy, którzy zarejestrowali się w Betsson.com za pośrednictwem strony betplatform.com.
Zarejestruj się teraz w Betsson.com
Użytkownicy, którzy otrzymają bilet, przy nazwie turnieju będą widzieli niebieską strzałkę. To będzie oznaczało, że mogą zagrać we freerollu.
Turniej pojawi się w lobby, 6 godzin przed startem, w zakładce Restricted
Bilety będą dopisywane w poniedziałek rano wiec osoby, które chcą wziąć udział w zabawie muszą się zarejestrować w Betsson.com, za pośrednictwem betplatform.com, do poniedziałku (25.08) do godz. 9.00
Pula nagród to 111 USD
Nie możemy też zapomnieć o użytkownikach, którzy są zarejestrowani w Betsson nie przez nasz link, a są aktywni na naszym forum. Każdy aktywny użytkownik forum, który ma konto w Betsson założone nie przez nasz link, może poprosić o bilet na turniej w tym temacie. Warunek otrzymania biletu to napisane min. 4 posty.
Zapraszam wszystkich chętnych i życzę dobrej zabawy
nick z betsson:Mathew33333
Z góry dziękuje
Ostatnio edytowany przez Mathew2007 (2008-08-24 19:27:40)
login do betsson: betpoker8585
mój login z betsson: maciej1711
mój login z betsson:cesaretveask
dziękuję
Nie zapisywać tego cesaretveask on jest z Turcji skopiował po Polsku to co wszyscy zróbmy tak żeby grali tylko gracze z Polski bo później się z nas śmieją że jak oni mają turniej to tylko oni grają a jak jest nasz to wszyscy się mogą rejestrować.
login z betsson: trexcalibour
login z betsson: konradk19
mój login z betsson: ballibaba35
- o co w tym poście chodzi ?
Jak ja bym chciał żeby raz w Polski turnieju nie grali Turcy tzn.:
cyazman ballibaba35 cesaretveask i trexcalibour
I want to have a ticket for the betplatform freeroll tournament at 13:00 EST. My username is cyazman
thanks administirator
Mathew2007 napisał:
Jak ja bym chciał żeby raz w Polski turnieju nie grali Turcy tzn.:
cyazman ballibaba35 cesaretveask i trexcalibour
what ???????
mathew3333 polski ????????