koki napisał:
...poczekam
2 mecze powtórzyłem bo były niezgodne, czyli grałem 17 progów o tak
To zaznacz w temacie albo napisz post które typy grałeś ponownie abym wiedział co i jak.
Mecze z numerami postów 49, 53, 55 zostały przełożone, natomiast 1 mecz podałem z niższej ligi niż wymagana w regulaminie, stąd podałem za niego inny - post numer 38
woof napisał:
Do wszystkich uczestników konkursu
- proszę dokładnie przestrzegać regulaminu ponieważ w tym roku nie będę tak pobłażliwy i bedę stosował swoje uprawnienia regulaminowe.
woof napisał:
- proszę dokładnie przestrzegać regulaminu ponieważ w tym roku nie będę tak pobłażliwy i bedę stosował swoje uprawnienia regulaminowe.
Przypomniałem ten wpis, bo niestety masz 3 poważne błędy :
- nie zachowałeś kryterium 12,5% remisów dla zespołów typowanych
- zaznaczyłem Ci w tych postach gdzie były błędy swoim wpisem
Niestety nie mogę przyznać nagrody głównej ponieważ są to poważne błędy zniekształcające filozofię konkursu // nawet Lukic się dziwił, że podałem tak niski % //, a tu niestety popełniłeś aż 3 błędy tego typu.
- nie mogę przyznać także nagrody częściowej, bo jej nie zadeklarowałeś i to ja musiałem sprawdzać poprawnośc Twojej gry, a to także kosztuje, niestety 
hahaha woof powiedz ze nie wypłacisz nagrody bo nie masz czy cos, a nie lecisz w wiadomo co
Według Ciebie zagrałem drużyny, które nie zachowały kryterium 12.5 %, a jak sie zapytałem na początku konkursu o takową listę to popatrz co sam odpowiedziałes 
woof napisał:
koki napisał:
jest lista lig z których mozna brac kursy? jesli tak to poprosze
- nie ma takiej listy
- można grać najbardziej popularny sport światowy bez lig regionalnych
Patrz troche na swoje posty co piszesz, bo dla niektórych jesteś smieszny i niewiarygodny...
Co teraz powiesz ? 
Koki >>> wypłata w tym konkursie nie jest z mojej kieszeni i nie ma obaw o wypłacalnośc jak tylko spełnisz warunki regulaminu i wygrasz zgodnie z nim.
- a śmieszny, to Ty jesteś, bo:
woof napisał:
- stosuję regulamin i nie powiesz mi, że nie popełniłeś błędów
- jeżeli nawet napisałem w odpowiedzi:
woof napisał:
koki napisał:
jest lista lig z których mozna brac kursy? jesli tak to poprosze
- nie ma takiej listy
- można grać najbardziej popularny sport światowy bez lig regionalnych
- to gdzie tu masz napisane, że 12,5% nie obowiązuje ???
- ponaddto w regulaminie jest jasno napisane co grać i nawet nie powinienem odpowiadać na takie głupie pytania, a odesłać Cię do regulaminu
Co do Twoich wywodów w sprawie wypłaty i wypłacalnoci to popytaj na forum o moją reputację w tej sprawie a szczęka Ci opadnie, bo nie ma takiego co by miał do mnie uzasadnione pretensje // zawsze ktroś kto nie otrzyma nagrody jest to związane z łamaniem regulaminu, a w tym konkursie tym bardziej, ponieważ jest to konkurs na przegranie kapitału i podobnego w necie nie ma // ja ten konkurs wymyśliłem i ja ustaliłem regulamin i chyba nikt nie pomyślał, że jestem taki naiwny, aby pozwolić przegrywać uczestnikom konkursu na zdarzeniach typu Milan - KRS Kutno 
Naucz się wpierw Kolego czytać regulaminy i je rozumieć, przemyśl wpierw swoje uwagi i nie przyklejaj mi etykiety śmieszności i niewiarygodności, bo sam sobie wystawiasz ocenę, a jaką to może ktoś z userów Ci ją napisze, bo mnie opadają ręce jak muszę odpowiadać na takie posty jak Twój
Ok, rozumiem, mam 3 typy, które nie zaliczyłes, bo przyznam, że nie przeglądałem statystyk, skoro napisałeś swój post tutaj z tymi meczami, więc teraz moge dograć te 3 mecze i kontynuować konkurs ?

- a ile mi oddasz za moją pracę z ewentualnej nagrody jak wygrasz ?- 

- niestety, gdybyś sam trochę się wysilił to bym pozwolił dograć a tak to przegrałeś przez błedy 
- w jednym z poprzednich postów nawet Ci przypomniałem o tym wymogu
woof napisał :
- sprawdzałeś % remisów zespołów które grałeś ???
- widzisz teraz, że miałem dobre intencje, a Ty je zignorowałeś i masz pretensje i szukasz wyjścia
Przegrałeś niestety i teraz masz szanse grać dalej ale od początku // myślę, że będzies ekspertem teraz od regulaminu //
- dopisuj też daty meczy, łatwiej jest mi sprawdzać, bo jak mecz jest tego samego dnia co post to nie szukam, ale jak innego dnia to mam więcej pracy.
Bukmacherka To nie zabawa dla dzieci tylko twarda gra i dlatego ten przykład niefrasobliwości się wielu graczom przyda w dalszej przygodzie z bukmacherką 
woof napisał:
- nie można grać lig i zespołów gdzie % ich remisów wynosi poniżej 12,5% {w/g statystyk z tego lub ubiegłego sezonu jeżeli zostało rozegranych mniej niż 6 meczy nowym sezonie.
No niestety woof ma racje
, bym napisał nawet, że ma zawsze rację, ale nie znam go na tyle dobrze
. Te 12,5 % dotyczy zarówno lig jak i zespołów danego meczu
.
Ostatnio edytowany przez Lukic (2012-02-10 15:42:00)
Ja sprawdziłem tylko zespoły, a % w ligach już sobie darowałem jednak myślę, że w ligach ten % został zachowany.
No, udało mi sie w 16 progach przegrać cały kapitał, tutaj jest temat http://www.betplatform.com/pl/forum/vie … 87#p117987
Proszę o jego sprawdzenie chociaż wszystko powinno się zgadzać bo każde spotkanie dokładnie sprawdzałem procent remisów druzyn, prawidłowość ligi itd
Rozumiem, że zgłaszasz akces po nagrodę. Tak ???
- wiesz co będzie jeżeli znajdę błędy ??? 
Krzysiek18 napisał:
No, udało mi sie w 16 progach przegrać cały kapitał, tutaj jest temat http://www.betplatform.com/pl/forum/vie … 87#p117987
Proszę o jego sprawdzenie chociaż wszystko powinno się zgadzać bo każde spotkanie dokładnie sprawdzałem procent remisów druzyn, prawidłowość ligi itd
- troszeczkę musisz poczekać na wypłatę - kilka dni, bo Mb zażyczyło sobie ponownej weryfikacji konta
- dziś chcieliśmy wysłać nagrodę, ale jak pisałem wyżej musimy zweryfikować konto // coś tam u nich się pozmieniało i weryfikują konta ponownie // mnie to też 2 czy 3 miesiące się przytrafiło więc sory za zwłokę
ok, poczekam 
Dzisiaj pieniądze doszły, dzięki!