Jak trzeba to pouzupelniam wyniki meczow jutro za styczen
woof napisał:
>>>>>>>>> Panie i Panowie <<<<<<<<<
![]()
czytajcie regulaminy przed grą u bukmachera i w konkursach
![]()
>>> odpowiedzi na wiele pytań można znaleźć w regulaminach bukmacherskich i konkursowych <<<
woof napisał:
Do wszystkich uczestników konkursu
- proszę dokładnie przestrzegać regulaminu ponieważ w tym roku nie będę tak pobłażliwy i bedę stosował swoje uprawnienia regulaminowe.
woof napisał:
Ponieważ wszyscy olewacie regulamin, to biorę tylko pod uwagę tematy bez błędów i poprawne regulaminowo
>>>end111<<< 62,43(45)>>> brak wyników meczy > to już jest recydywa // styczeń nie jest
brany pod uwagę w rozliczeniu konkursu
>>>szymontom<<<53.61(45)>>>3 dekada typ nr 6 kurs doliczony powyżej granicy 5,00/// styczeń nie jest brany pod uwagę w rozliczeniu konkursu
>>>zibistram2>>> dyskwalifikacja za wpisy z tego samego IP co kilku userów na forum
>>>rusekw1971<<< dyskwalifikacja za wpisy z tego samego IP co kilku userów na forum
>>>duszek000<<< 45,94 (45) brak ligi sportu kraju to już jest recydywa // styczeń nie jest brany
pod uwagę w rozliczeniu konkursu
>>>dix100<<< dyskwalifikacja za wpisy z tego samego IP co kilku userów na forum
>>>kasia0007<<<43.20 (45) bez błędów // czytelne rozliczenie // ewentualne pomyłki w porę czytelnie poprawione
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
>>>janik85<<<41.13(45) - brak kraju i ligi wyniku przegranych meczy to już jest recydywa //
styczeń nie jest brany pod uwagę w rozliczeniu konkursu
>>>gegans256<<< dyskwalifikacja za wpisy z tego samego IP co kilku userów na forum
>>>mafio25<<<31.29(30)brak ligi sportu kraju to już jest recydywa // styczeń nie jest brany pod
uwagę w rozliczeniu konkursu
>>>radomiak1910<<< 23,44(30)brak ligi sportu kraju to już jest recydywa // styczeń nie jest
brany pod uwagę w rozliczeniu konkursu
>>>benass<<15,53 (15)brak ligi sportu kraju // styczeń nie jest brany pod uwagę w rozliczeniu
konkursu
>>>pitersen77<<<15,27(15) temat pod innym nickiem // styczeń nie jest brany pod uwagę w
rozliczeniu konkursu
>>>kofu<<< 14.33(28)brak wyników meczy które nie weszły to już jest recydywa // styczeń nie
jest brany pod uwagę w rozliczeniu konkursu
>>>sayad_saj<<<13.38 (15) bezbłednie, czytelnie
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
>>>firaga<<< 12,88(15)bezbłednie, czytelnie
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx[/color]
>>>Tyczu<<< 11.90 (15)bez błędów
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
>>>Draxo<<<10,91 (15) bez błędów
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
>>>pawbaranek<<< dyskwalifikacja za wpisy z tego samego IP co kilku userów na forum
>>>koki<<<7.42 (15) brak ligi kraju i drobne błędy // styczeń nie jest brany pod uwagę w
rozliczeniu konkursu
woof napisał:
>>>>>> UWAGA nieoficjalne wyniki konkursu<<<<<<
- styczeń
1.>>>kasia0007<<<43.20 (45)
2.>>>sayad_saj<<<13.38 (15)
3.>>>firaga<<< 12,88(15)
>>>Tyczu<<< 11.90 (15)
>>>Draxo<<<10,91 (15)
Reklamacje można składać w temacie organizacyjnym, lub na mój e-mail do dn 06.01. 2012 r
end111 napisał:
Niewidze zebym popelnil jakies oszustwo.Typy rozliczam rzetelnie.Prosze to sprawdzic a jezeli chociasz jeden typ jest zle rozliczony tzn bledny wynik to niebede mial zadnych pretensji.Jak ktos jest dobry to trzeba go ukarac.Wlasnie zamierzalem wplacxic 50 procent za nagrode za styczen do buchmachera,a tu podejrzewa sie bezpodstawnie o oszustwo.
- nie chodzi o oszustwo, a niedbalstwo // co mam odpowiadać tym co przestrzegaja regulaminy ???
Zaznaczam ze wczesniej niemialem takich problemow.Ponawiam pytanie czy jak jutro pouzupelniam wyniki to bede klasyfikowany za styczen.Prosze o zrozumienie i na przyszlosc bede skrupulatny
pawbaranek
kokosek1960
dmuchawa2
urbanz
dix100
rusekw1971
zibistram2
- userów wymienionych powyżej proszę o wyjaśnienia w sprawie IP 
end111 napisał:
Zaznaczam ze wczesniej niemialem takich problemow.Ponawiam pytanie czy jak jutro pouzupelniam wyniki to bede klasyfikowany za styczen.Prosze o zrozumienie i na przyszlosc bede skrupulatny
- to że ktoś wcześniej jeździł na czerwonym, to nie oznacza, że zawsze może tak jeździć i tak samo jest tutaj // przy poprzedniej nagrodzie nie brałem pod uwagę takich błedów, ale muszę reagować na reklamacje userów i jeżeli jeden czy kilku może przestrzegać regulaminów, to mogą to robić także wszyscy // Tobie już raz przymknąłem oko i teraz nie moge
- ostrzegałem wcześnie, że będę skrupulatny i jestem, nie możesz powiedzieć, że nie wiedziałeś, bo z tym problemem zetknołeś się przy poprzedniej nagrodzie
woof napisał:
pawbaranek
kokosek1960
dmuchawa2
urbanz
dix100
rusekw1971
zibistram2
- userów wymienionych powyżej proszę o wyjaśnienia w sprawie IP
na maila wyslane
>>>szymontom<<<53.61(45)>>>3 dekada typ nr 6 kurs doliczony powyżej granicy 5,00/// styczeń nie jest brany pod uwagę w rozliczeniu konkursu
Zgadza sie,nie zauwazylem....Ale czy to jest powod odebrania nagrody i traktowania jak innych,co popelniaj powazniejsze wykroczenia...?
Reulamin mowi...
7. Każde spotkanie może być wykorzystane w typowaniu tylko raz.
- ustala się maksymalny kurs na 5,00 / można grać typy o większym kursie jednak w rozliczeniu należy go zredukować do wysokości max 5,00.
Jesli podalem zdarzenie o kursie 5.20 i zapomnialem tego rozliczyc jako 5,00 to popelnilem blad w rozliczeniach o 0,20 przez przypadek.Wystarczylo odjac mi to od wyniku,albo caly typ uniewaznic,a nie traktowac caly miesiac jako zly.Jesli taka jest Twoja decyzja to uszanuje to.Ale nie zgadzam sie z nia.Jesli jeden typ na 45 zle rozliczylem to nie nalezy karac za wszystkie.Dziekuje i Pozdrawiam.
szymontom napisał:
Zgadza sie,nie zauwazylem....Ale czy to jest powod odebrania nagrody i traktowania jak innych,co popelniaj powazniejsze wykroczenia...?
Reulamin mowi...
7. Każde spotkanie może być wykorzystane w typowaniu tylko raz.
- ustala się maksymalny kurs na 5,00 / można grać typy o większym kursie jednak w rozliczeniu należy go zredukować do wysokości max 5,00.
Jesli podalem zdarzenie o kursie 5.20 i zapomnialem tego rozliczyc jako 5,00 to popelnilem blad w rozliczeniach o 0,20 przez przypadek.Wystarczylo odjac mi to od wyniku,albo caly typ uniewaznic,a nie traktowac caly miesiac jako zly.Jesli taka jest Twoja decyzja to uszanuje to.Ale nie zgadzam sie z nia.Jesli jeden typ na 45 zle rozliczylem to nie nalezy karac za wszystkie.Dziekuje i Pozdrawiam.
Pogubił bym sie gdybym chciał rozliczać stopniując wszelkie pomyłki i łamania regulaminów, co przy kilku konkursach zatkało by mnie robotą.
Uznałem, że tematy bez błędów są wartościowsze, bo zmuszą wszystkich do większej uwagi aby ich nie popełniać, a łamanie regulaminów z powodunygusa nie będzie się opłaciło
Miałem pewien problem z Twoim tematem i gdyby nie było 3 poprawnych wątków, to zapewne bym inaczej postąpił // Twój błąd wydaje się niewielki ale przy tak wysokim kursie teraz zastanowi, ćię czy go grać, a jak tak to poprawnie rozliczyć. Sory tak zostanie niestety błąd, to błąd i nie ma znaczenia czy to tylko o włos się przegrało, bo w bukmacherce gol nawet w ostatniej sekundzie jest tak samo ważny jak ten w pierwszej.
Skladam reklamacje..Wyniki pouzupelniane za styczen.Wszystko w najlepszym porzadku.Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.Mysle ze brak wpisanych wynikow to maly blad i teraz go naprawilem
end111 napisał:
Skladam reklamacje..Wyniki pouzupelniane za styczen.Wszystko w najlepszym porzadku.Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.Mysle ze brak wpisanych wynikow to maly blad i teraz go naprawilem
- tak to mały błąd na tyle mały, że jeszcze w innym konkursie Cię zdyskwalifikuję i wtedy będziesz wiedział jaki to moim zdaniem błąd !!!
- już po czasie, rozlicvzenie robi się raz na dekadę i na koniec miesiąca do 4 dnia
Nie uwzględniam tewj reklamacji, wystarczy, że czekam na to samo w innym konkursie.
>>> oficjalne wyniki konkursu <<<
Miejsce pierwsze - 200 zł doładowania konta na „Unibet”
Miejsce drugie - 120 zł doładowania konta na „Unibet”
Miejsce trzecie - 80 zł doładowania konta w „Unibet”
- styczeń
1.>>>kasia0007<<<
2.>>>sayad_saj<<< 50% wpłaty
3.>>>firaga<<< 50% wpłaty
- proszę dokonać wpłaty regulaminowej na konto bukmacherskie jeżeli taka obowiązuje
- proszę przesłać dane do konta bukmacherskiego na mail admina >>> administrator <<<
voucher@betplatform.com
- proszę o info jak otrzymacie nagrody ???
kasia0007 napisał:
voucher@betplatform.com czy na ten mail wysłać dane z unibet , pytam tak dla pewności
- tak
poz nr 1 spotanie tenis czas 1.30sek po czasie ale prosze admina o zaliczenie g.21,19 moj komputer czas wskazywal , czy moze zostac tn mecz?
dmuchawa2 napisał:
poz nr 1 spotanie tenis czas 1.30sek po czasie ale prosze admina o zaliczenie g.21,19 moj komputer czas wskazywal , czy moze zostac tn mecz?
zwracam sie ponownie do administartora co do typowania nr1 czy zostanie uwzgledniony bo inaczej musze dokanac korekty bilansu za 10 typowan
woof napisał:
$$$$$$ Zapraszam do udziału w konkursie $$$$$$
>>>>>>>> mini konkurs Euro 2012 <<<<<<<<<
- tylko od Waszego uczestnictwa zależy czy konkurs się odbędzie
- im większa liczba ewentualnych uczestników tym większa szansa na wysokie nagrody
dmuchawa2 napisał:
dmuchawa2 napisał:
zwracam sie ponownie do administartora co do typowania nr1 czy zostanie uwzgledniony bo inaczej musze dokanac korekty bilansu za 10 typowan
- ponieważ są czsami rozbieżności z czsem to uwzględniam takie reklamacje
>>>>>> UWAGA <<<<<<
Z przyjemnością powiadamiam, że konkurs w marcu będzie kontynowany.
Proszę rozliczyć konkurs do dn 04.03.2012 r.
Reklamacje można składać w temacie organizacyjnym, lub na mój e-mail do dn 06.03. 2012 r
woof napisał:
>>>>>> UWAGA <<<<<<
- nieoficjalne wyniki konkursu w lutym
>>> radomiak1910<<< 55.36(45)
>>>michalldz<<< 51,65 (45)
>>>urbanz<<<50,24 (45)
>>>zibistram2>>>49,45(45)
>>>koki>>> 48.72 (45)
>>>dmuchawa2>>>47.40 (45)
>>>gapi83<<< 42.07 (45)
>>>Sebigi<<< 40,03(45)
>>>rusekw1971<<<39,96 (45)
>>>pawbaranek<<<36,58(45)
>>>janik85<<<33.10(30)
>>>end111<<<28,60(30)
>>>dix100<<<25,53(45)
>>>darak<<<25,00(30)
>>>gegans256<<< 24.91 (45)
>>>kasia0007<<<24.10 (45)
>>>kofu>>>19.87(30)
Reklamacje można składać w temacie organizacyjnym, lub na mój e-mail do dn 06.03. 2012 r
woof napisał:
$$$$$$ Zapraszam do udziału w konkursie $$$$$$
>>>>>>>> mini konkurs Euro 2012 <<<<<<<<<
- tylko od Waszego uczestnictwa zależy czy konkurs się odbędzie
- im większa liczba ewentualnych uczestników tym większa szansa na wysokie nagrody
gracz radomiak1910 pominoł 1 typ 1 dekady lutego w rozliczeniu .