Betclick rozdaje 20PLN freebeta + 100% do 60PLN
Promocja chyba dla wybranych, wystarczy się zalogować i sprawdzić czy freebet 20 zł został dopisany do twojego konta
U mnie jest hehe
Promocja ważna do 26 listopada. Obrót chyba jest standardowy 3x po kursie minimalnym 1.20 na zakładach 3 drogowych np. 1x 2x nie jest wliczane do obrotu.
Zapraszam do komentowania i oceniania tego bukmachera 
Ja fribeta nie dostałem ale to nawet dobry buk jest czasem dają od 10 zł do 25 ale tak mi daja to raz na 3 miesiące ja niemam szczęścia do bonusów
Mam z nimi teraz mały problemik 
Kiedy się rejestrowałem na tym serwisie miałem stary adres zameldowania. Niedawno wpłaciłem do nich 100 zł i troszkę ugrałem ale nie przypadł mi do gustu ten bukmacher. Chciałem teraz wykonać pierwszą wypłatę to zażądali skanu dowodu osobistego. Po dwudniowej weryfikacji otrzymałem odpowiedź że mi nie wypłacą ponieważ dane na dowodzie osobistym się nie zgadzają z danymi podanymi przeze mnie przy rejestracji ( chodzi o ten adres zameldowania). Chcą teraz żebym im przesłał skan rachunku za prąd, wodę lub coś takiego. Ale jest taki problem że się niedawno ożeniłem i zamieszkałem u teściów
A teraz wszystkie rachunki wystawiane są na teścia i nie mam im co wysłać. Wysłałem do nich skan rachunku za cyfrowy polsat to go podsumowali że jest nie wymagany. Ostatecznie wyślę im zrzut ekranu z konta bankowego ale już więcej ich serwisu nie odwiedzę. Może nie jest to najgorszy bukmacher ale ja mam już do niego uraz i zobaczę jak się sprawa dalej potoczy. Wysłałem im kolejnego maila i czekam na odpowiedź.
Wysłałem im skan starego dowodu osobistego i już jest ok. Pieniążki już na koncie 
>>> betclick <<<
Bonus powitalny:
- obecnie dostępne 100% zwrotu za pierwszy zakład jeżeli jest przegrany
- maximum 55 zł