woof napisał:
Polska v Francja 24 - 29
- chyba tak miało być i było to widać na boisku / Polacy grali bez determinacji i się nie dziwię, bo co by powiedziano jakbyśmy wygrali z Francją, a następnie zajeli 4 miejsce ???
- na tym poziomie jest to całkiem możliwe i dopiero wtedy wieszano by psy na zawodnikach, że muszą grać o awans do MŚ
- jeszcze lepsza byłaby chryja gdybyśmy nie zakwalifikowali się do MŚ.
Właśnie !!!!! co dziś, by "śpiewali" kibice, działacze, komentatorzy sportowi CO ???
>>>>>>> Zapraszam do kibicowania <<<<<<<
Mistrzostwa Świata w Piłce Ręcznej Mężczyzn 2011 odbędą się w dniach 13 stycznia - 30 stycznia 2011 roku w Szwecji.
Polska' '
Szwecja' '
Korea Południowa' '
Słowacja '
Argentyna '
Chile '
13 stycznia 2011
Szwecja : Chile
14 stycznia 2011
Polska : Słowacja
Korea Południowa : Argentna
15 stycznia 2011
Słowacja : Szwecja
Argentyna : Polska
Chile : Korea Południowa
17 stycznia 2011
Polska : Chile
Szwecja : Korea Południowa
Słowacja : Argentyna
18 stycznia 2011
Szwecja : Argentyna
Korea Południowa : Polska
Chile : Słowacja
20 stycznia 2011
Argentyna : Chile
Korea Południowa : Słowacja
Polska : Szwecja
Polska : Słowacja
- dziś o 20 pierwsza odsłona formy naszych szczypiornistów - zapraszam do oglądania i kibicowania w TVP2
Polska _ Słowacja 35 - 33 ciężki mecz ale wygrany / to ważne
Polska - Argentyna >>> po 17 min 5-3 a sędziowie w roli głównej na parkiecie.
- wydaje mi się jednak, że Arentyna jest za słaba, aby wygrać nawet z tendencyjnym sędziowaniem
woof napisał:
Polska - Argentyna >>> po 17 min 5-3 a sędziowie w roli głównej na parkiecie.
- wydaje mi się jednak, że Arentyna jest za słaba, aby wygrać nawet z tendencyjnym sędziowaniem
24-23 >>> i ledwo, ledwo nasi wygrali, ale sędziowanie było pod psem.
- polscy zawodnicy grali słabiutko i jak tak dalej będzie, to nie odegrają znaczącej roli na tych mistrzostwach.
woof napisał:
- polscy zawodnicy grali słabiutko i jak tak dalej będzie, to nie odegrają znaczącej roli na tych mistrzostwach.
- nie pisałem za wiele o tych mistrzostwach, bo nie chciałem Was i siebie denerwować.
- jak napisałem po 2 meczach tak było >>> bagatela, gramy o 7 miejsce !!! 
Polska - Węgry 28-31
- ale nędza, nawet nie spodziewałem się, że tak słabo wypadnie polski szczypiorniak
>>> 5 miejsce