>>>>>DODATKI W BETFAIR<<<<
W tym wątku zajmę się krótkim opisaniem dodatków jakie oferuje Betfair. Dostępnych mamy szereg dodatków, które umilą i ułatwią nam zabawę oraz dadzą większe emocje w zakładaniu się
. Betfair udostępnia następujące dodatki:
- BetfairMobile (Mobilna giełda zakładów w telefonie)
- Wyniki na żywo
- Strona edukacyjna
- Polecaj i zarabiaj (Program partnerski)
- Laboratorium BetFair(nowości technologiczne Betfair)
- Program TV (Info o nadchodzących transmisjach LIVE)
- Graj dla zabawy (Gra za wirtualną kasę)
- LIVE VIDEO (bogata oferta transmisji wydarzeń sportowych na żywo )
- Wyniki na żywo
Tego chyba nie trzeba opisywać .. każdy wie do czego i po co to
. Mogę tylko powiedzieć ze stronka jest w miarę przejrzysta a wyniki dość szybko uaktualniane
.
- BetfairMobile (Mobilna giełda zakładów w telefonie) - To dość nowatorska i ciekawa możliwość obstawiania zakładów przez komórkę. Pobieramy ze stronki odpowiednią aplikację na komórkę - oczywiście za darmo
i możemy obstawiać. Jeszcze się tym nie bawiłem bo mam za starą komórkę
, ale z czasem będzie to pewnie rzecz niezbędna w mojej komórce
.
- Strona edukacyjna - Raczej nazwał bym tą stronę - stroną informacyjną ponieważ znajdziemy na nich rożne news'y sportowe, różnego rodzaju artykuły związane z wydarzeniami sportowymi i kiepskie forum. W zasadzie nie ma nic na tej stronie ciekawego niestety
.
- Laboratorium BetFair(nowości technologiczne Betfair) - Stronka poświęcona nowym pomysłom i rozwojowi Betfair. Prowadzone są dyskusję na temat nowatorskich rozwiązań jakie mają zamiar wprowadzić. Biorą także opinię od użytkowników na temat nowych pomysłów. Krótką mówiąc stronka o tym jak jest tworzona najlepsza giełda bukmacherska pod okiem samych graczy.
- Program TV (Info o nadchodzących transmisjach LIVE) - W miarę przejrzysty program nadchodzących zdarzeń sportowych w TV-Betfair i nie tylko.
- LIVE VIDEO (bogata oferta transmisji wydarzeń sportowych na żywo ) - Wszystkie transmisje są w dobrej jakości z mały opóźnieniami
. Polecam ...!!! nie każdy wie, że Betfair oferuje tak dobrą transmisję na żywo wydarzeń sportowych a ogląda się naprawdę sympatycznie
.
- Graj dla zabawy (Gra za wirtualną kasę) playbetfair.com - stronka umożliwiająca grę za wirtualne pieniądze, zabawa ta posiada pełną funkcjonalność betfair - gra się tak samo jak za prawdziwą kasę w Betfair dlatego polecam to dla początkujących naprawdę warto najpierw się podszkolić przed obstawianiem na Betfair.
Niestety ja nie mogę się zarejestrować na tej stronie ..
, mail aktywacyjny nie przychodzi.. próbowałem już paru kont mailowych, sprawdzałem w spamie, pisałem do suportu i nic
. Jak ktoś ma podobny problem to proszę dać znać w temacie ">>> expert - odpowiada <<<<"
CDN....
typiaraX napisał:
Zupełnie nie wiem gdzie to napisać, ale czy mają coś takiego w betfair jak opcja szukaj ? Czy ja jestem ślepy czy ni dy rydy
>>> EXPERT - ODPOWIADA <<<< ten dział jest od zadawania pytań
.
Chodzi Ci o wyszukiwanie typów do zagrania ?... no niestety nie ma takiej opcji ... ja wybieram piłka nożna(kalendarz) >> konkretny dzień i później używam internetowej wyszukiwarki
.
Ostatnio edytowany przez Lukic (2009-08-08 14:43:14)