Witam, chciałbym uzyskać odpowiedź, czy jest sensowne granie w multi na wszystkie liczby takim systemem: typuje wszystkie liczby za 1zł ( lub inna większą kwotę), po losowaniu mam pewne trafione 20 liczb. Te które nie trafiłem mnożę x2, i tak do kolejnego losowania. Oczywiście liczby, za które zapłaciłem x2 a trafiłem to przy kolejnym losowaniu wracam do stawki podstawowej. Kurs w fortunie na jedną liczbę wynosi x3, po podatku x2.7 ( dawno nie grałem, nie wiem jaki jest teraz podatek), więc jestem na plusie w przypadku trafienia. Znalazłem, że w tipsporcie można też grać na jedną liczbę. Oczywiście Nie jest to kryptoreklama ww firm. Czy można grać w internetowych bukach na jedną liczbę w multi, szukałem ale coś nie znalazłem.
- edit >>> woof <<<- sory / pozwoliłem sobie na zmianę tytułu
Najlepiej jest sprawdzić taki system w praktyce - to zawsze najlepsze rozwiązanie. Pomysł ciekawy, niemniej jest bardzo prawdopodobne, że generować będzie większe straty niż zyski.
Chyba by się opłacał, ale pewnie doszedł byś spokojnie do 15> lvl, więc na te 80 liczb to musiał byś niezłe sumy inwestować !!