Kolejny bukmacher pojawia się na naszym rynku oferując dobry bonus - 150zł dla otwierających konto. Polskojęzyczna strona i konto w zł.
Ladbrokes : jest to firma bukmacherska, która już od wielu lat zajmuję się zakładami sportowymi jak i hazardem (...) Początek firmy datowany prawdopodobnie jest na rok 1886 i jak na razie od tamtego czasu firma przyjmuję 14 000 osób na pięciu kontynentach, dzięki czemu jest największą firmą przyjmującą zakłady o ustalonym kursie. Na to wszystko firma Ladbrokes posiada licencję przyznaną w Wielkiej Brytanii (dotyczącą naszych usług elefonicznych i internetowych) i na Gibraltarze (dotyczącą gier). Co ważne także Ladbrokes obsługuje punkty przyjmowania zakładów na większości czołowych stadionów FA Premiership oraz szeregu najlepszych torów wyścigowych. Firma ciągle powiększa swój międzynarodowy zasięg o czym świadczy by najmniej w 2006 r. otwarcie pierwszych punktów we Włoszech i już do dziś ma tam ponad 200 punktów sprzedaży. Firma Ladbrokes rozpoczęła również działalność w Hiszpanii, gdy w regionie Madrytu ogłoszono plany wprowadzenia przepisów regulujących zakłady sportowe po raz pierwszy w historii.
Ladbrokes jest nie tylko czołowym operatorem punktów detalicznych, ale także światowym liderem w promowaniu hazardu. Obsługuje telefonicznie zakłady ponad 120 000 klientów, a ponad 500 000 klientów uprawia hazard przez Internet za pośrednictwem Ladbrokes. Ta dostępna w 11 językach i operująca 16 walutami strona zawiera najnowsze zabezpieczenia dostępne na rynku, co pozwala zapewnić niezawodną obsługę przez 24 godziny na dobę, 365 dni w roku.
Źródło: WWW
Ladbrokes posiada najwyższą możliwą ocenę A+ według rankingu SBR. Ocenę A+ posiada tylko 10 bukmacherów na świecie z ponad 900 posiadających rating SBR.
>>> Ladbrokes - Darmowy zakład 150zł <<<
Warunki promocji:
Oferta dostępna dla osób powyżej 18 lat
Tylko dla nowych klientów
Konieczne jest podanie kodu promocyjnego: LADPL
Za pierwszy pojedynczy zakład klient otrzyma darmowy zakład o równawartości pierwszego (150 PLN)
Darmowy zakład należy wykorzystać na dowolne wydarzenie sportowe z oferty Ladbrokes w ciagu 30 dni
Darmowy zakład musi zostać wykorzystany na inne wydarzenie niż pierwszy zakład
Stawka nie zostanie zwrócona w przypadku wygranego zakładu
Nieprawidłowe zakłady nie będą zaliczone
Darmowy zakład należy postawić przez Internet
Oferta nie może zostać wykorzystana w połączeniu z innymi promocjami oferowanymi przez Ladbrokes
Oferta dotyczy tylko użytkowników zamieszkałych na terenie Polski
Ladbrokes zastrzega sobie prawo do odmowy przyznania oferty wybranym klientom
Pamiętaj o podaniu kodu LADPL przy rejestracji!
Czy ktoś korzystał może już z usług tego bukmachera? Szanowni Forumowicze mają jakieś info lub doświadczenia z Ladbrokers? Będę wdzięczny za info....
Zielonkowicz napisał:
Czy ktoś korzystał może już z usług tego bukmachera? Szanowni Forumowicze mają jakieś info lub doświadczenia z Ladbrokers? Będę wdzięczny za info.
Osobiście tam nie grałem, ale na pewno jest to solidna firma. Zobacz tutaj: http://www.betplatform.com/pl/jak-grac/ … brokes/b9/
Jakiś czas temu zadawałem pytanie o tego buka - teraz sam sobie mogę odpowiedzieć...
Póki co jest to raczej przeciętny bukmacher (tak wynika z mojego doświadczenia z nimi).
Po pierwsze na wpłacone pieniądze czekałem ok. godziny (wpłacałem albo poprzez Przelewy24 albo poprzez mBank - już nie pamiętam) - tak więc sam start kiepski. Jeżeli ktoś poluje na surebety, może go spotkać pod tym względem niespodzianka
Po drugie - rozliczanie zakładów - tragedia!!! Standardem u nich to ok. 15 - 30 minut - no chyba, że tylko mnie tak traktują
Powiem szczerze - jest to cholernie wkurzające - czekać na pieniądze, które uczciwie oskubałem z tego buka.... Dosyć spora oferta oferta zakładów live (łącznie z handicapami azjatyckimi, wynalazkami w stylu czy liczba strzelonych bramek będzie parzysta czy nie...) tyle tylko, że czas na zaakceptowanie zakładu to ok. 15 sekund i bardzo często w tym czasie zdąży się zmienić kurs - a wtedy wstukuj zakład jeszcze raz - nie ma to jak Betfair
Do tego dziwny interface - ciężko się połapać i przestawić z tego co znam u innych buków...
I na sam koniec - nie wiem czy to kwestia tego, że pieniążki wpłacałem poprzez przelew (nieważne czy mBank czy Przelewy24) ale jedynym dostępnym sposobem wypłaty jest przelew bankowy... Mało tego, żeby go dokonać muszę wypełnić standardowy formularz (adres oddziału banku numery SWIFT banku itp.) - a gdzie w takim razie obsługa Przelewy24? Póki co jeszcze kasy nie wypłacałem - cała "biurokracja" nieco mnie zniechęca... I coś mi się wydaje, że nie obejdzie się bez pomocy supportu...
Generalnie zawiodłem się na tym buku - jeżeli miałbym być szczery - to nie polecałbym go... Tym bardziej, że liczba firm bukmacherskich online non-stop powiększa się - jest u kogo grać (albo przegrywać - jak kto woli). No chyba, że jest tak jak piszę - tylko ja mam z nimi takie problemy 
15 - 30 minut to dużo? Mi expekt, Betsson czy centrebet po kilka dni rozliczali zakłady. Betclick nawet ten sam zakład kilka razy rozliczał, za każdym razem inaczej. Śmieszne było jak wysyłali maile z powiadomieniem i dwoma różnymi wynikami
.
Co do wpłat to rzeczywiście dość długo. Przy wypłacie przygotuj się na skan dowodu i wyciągu z banku (nie może być screen) To, że chcą takie dokumenty to dobrze o nich świadczy, profesjonalna firma.
Kursy nie mają takie złe, ale rzeczywiście ten interfejs strasznie wk… 
No nie wiem, nie wiem... Szczerze powiem, że przynajmniej jeżeli chodzi o Betsson to nie zauważyłem aż takich problemów... Może to zwyczajnie moje subiektywne odczucie, ale nie jestem do tego buka za bardzo przekonany - jakoś mnie zrazili do siebie...
Jeżeli chodzi o skany dokumentów itp. to wiem, że w chwili obecnej to raczej standard - i nic do tego nie mam... Chodziło mi raczej o wąski wybór sposobu wypłat, jaki mi został zaoferowany...
Na kursy też raczej nie narzekam - raz lepiej raz gorzej....
Musiales wplacac przez Przelewy24 poniewaz przelew bankowy nie jest jeszcze dostepny do wplat.
Rozliczanie zakladow to kwestia ruchoma, znaczaca wiekszosc powinna byc rozliczania zdecydowanie szybciej niz piszecie, ale oczywiscie moga zdarzyc sie opoznienia jak u kazdego buka.
Rzeczywiscie do pierwszej wyplaty konieczne jest potwierdzenie tozsamosci i ciesze sie ze ktos docenia to ze ladbrokes dba o bezpieczenstwo graczy.
Jesli chodzi o metody platnosci beda pojawiac sie kolejne.
Jeszcze raz napiszę - potwierdzenie tożsamości to już praktycznie norma - podobnie miałem chociażby w Betfair... Jeżeli miałbym dorzucić jeszcze jedno zastrzeżenie co do Ladbrokes - ich support mailowy również kuleje - póki co, na odpowiedź na mojego maila czekam blisko 24 godziny
Może dlatego, że zaznaczyłem w nim, że niedługo będę chciał wypłacić kasę i proszę o ich pomoc w wypełnieniu formularza wypłat oraz o określenie dokumentów potrzebnych do weryfikacji tożsamości.... Wystraszyli się czy jak ?
Nie złupiłem ich tak bardzo 
Support nie jest moze blyskawiczny ale na pewno odpowiada regularnie na wszystkie zapytania, wiec spokojnie 
No i jeżeli chodzi o support - jest w końcu odpowiedź, co prawda 48 godzin po wysłaniu maila, ale jednak... Co prawda dosyć "mętna" ale jednak.... (ogólny sens odpowiedzi załapałem
). Zobaczymy jak pójdzie z samą wypłatą....
I znowu problem z Ladbrokes
Tym razem nie mogę wcale się zalogować na swoje konto, ponieważ wyskakuje informacja o "ograniczeniu dla użytkowników z poszczególnych krajów do zakładania kont i obstawiania zakładów". Tyle tylko, że o ile pamiętam, Polska nie należała do tej listy - chodziło raczej o Holandię, Turcję, Włochy i bodajże Hong-Kong. 10min. temu napisałem do supportu - czyli odpowiedź dostanę pewnie nie wcześniej niż w poniedziałek lub wtorek
Czy ktoś z was miał może podobne problemy? Bądź macie może jakieś sugestie co mogło się stać? Po raz kolejny Ladbrokes mnie wkurzył... chyba będzie trzeba zawijać żagle z tego portu i poszukać innego buka...
na poczatek proponuje usunac historie przegladania i cookies i wejsc ponownie.
Oferta ostatniej szansy w meczach Ligii Mistrzów
Obstaw strzelca pierwszego lub ostatniego gola w jednym z niżej wymienionych meczów, a jeśli wytypowany przez nas zawodnik strzeli ostatniego gola, zwrócimy koszty wszystkich przegranych zakładów na strzela pierwszej lub ostatniej bramki w danym meczu.
Mecz Typowany zawodnik
Manchester United v Porto
Wayne Rooney
Villarreal v Arsenal
Emmanuel Adebayor
Regulamin:
- Oferta obowiązuje jedynie w odniesieniu do wyżej wymienionych meczów i zawodników.
- "Ostatni gol" jest ostatnim golem strzelonym w trakcie 90 minut meczu.
- Gole strzelone w dogrywce lub rzutach karnych nie zostaną uwzględnione.
- Całkowity zwrot kosztów jednego klienta nie może wynieść więcej niż równowartość 250 GBP.
- Zakład należy postawić przed rozpoczęciem meczu, oferta nie będzie obowiązywać przy zakładach postawionych w trakcie meczu.
- Oferta obowiązuje jedynie przy zakładach postawionych przez Internet, telefon stacjonarny, DiTV i telefon komórkowy.
- Zwroty zostaną wypłacone na konta klientów w ciągu 48 godzin.
- Ladbrokes zastrzega sobie prawo do odmówienia niniejszej oferty klientowi bez konieczności podania powodów.
Hehe... Ladbrokes - wiodący bukmachers w Anglii, w Polsce trochę daje ciała. Właśnie wszedłem na ich stronę, patrzę na zapowiedź pojedynku Fragomeni vs Włodarczyk, a do niej zdjęcie Andrzeja Gołoty lol.
Widać mają niezłych specjalistów od boksu skoro nie potrafią odróżnić Andrzeja Gołoty od Krzysztofa Włodarczyka.
Bonus powitalny aż do 400 zł
* Zarejestruj się już dziś, wprowadź kod promocji “PL”
* Dokonaj pierwszego zakładu za minimum 10 zł na wybrane wydarzenie z oferty Ladbrokes
* Dostaniesz darmowy zakład o równowartości postawionego zakładu (max 100 zł.).
* Oferta dotyczy pierwszych 4 zakładów, możesz więc otrzymać aż 400 zł!
Warunki promocji:
* Oferta dostępna dla osób pełnoletnich.
* Tylko dla nowych klientów, zamieszkałych w Polsce.
* Konieczne jest podanie kodu promocyjnego: “PL” w trakcie rejestracji
* Postaw zakład za minimum 10 zł na wybrane wydarzenie z oferty Ladbrokes a dostaniesz darmowy zakład o jego równowartości (max 100 zł). Każdy użytkownik może otrzymać maksymalnie 4 darmowe zakłady.
* Aby skorzystać z oferty promocyjnej pierwszy zakład należy postawić w dniu rejestracji. Jeśli z powodu opóźnienia depozytu bonus nie zostanie przyznany skontaktuj się z nami: kontakt@ladbrokes.com podając w tytule nazwę użytkownika i dopisek “darmowy zakład”.
* Zakłady złożone jako darmowe zakłady nie kwalifikują się do oferty
* Zakłady stawiane w ofercie “na żywo” nie kwalifikują się do oferty
* Darmowy zakład zostanie przyznany po rozliczeniu zakładu kwalifikującego.
* Jeśli darmowy zakład nie zostanie przyznany w ciągu 48 godzin od rozliczenia zakładu kwalifikującego skontaktuj się z nami: kontakt@ladbrokes.com podając w tytule nazwę użytkownika i dopisek “darmowy zakład”.
* Darmowy zakład może zostać wykorzystany na dowolne wydarzenie z oferty Ladbrokes w ciągu 30 dni.
* Darmowy zakład musi być zakładem pojedynczym
* W przypadku wygranej stawka darmowego zakładu nie zostanie zwrócona (do konta gracza dopisany zostanie zysk)
* Darmowe zakłady nie zostaną przyznane w przypadku błędnych lub anulowanych zakładów.
* Darmowy zakład należy postawić przez Internet
* Oferta nie może zostać wykorzystana w połączeniu z innymi promocjami oferowanymi przez Ladbrokes
* Ladbrokes zastrzega sobie prawo do odmowy przyznania oferty wybranym klientom
* Darmowy zakład nie będzie dostępny w dniu 10/04/2010
* Na jednego klienta, jedno gospodarstwo domowe i jeden komputer przypada tylko jedna darmowa oferta dotycząca powitalnego bonusu.
Ladbrokes to ja raczej bym nie polecał
mój kumpel tam grał i jakoś mu się nie podobały zawężenia przy wypłatach
Ja osobiście poleciłbym betsson jak i równiez bet-at-home, z obu korzystałem i mile wspominam współprace z nimi.
nie polecasz a nawet nie korzystales...
betsson daje bonus do 111 zl bet-at-home 77zl - ladbrokes 400 zl
michau13 napisał:
No tak ale betsson daje bonus, a ladbrokers freebeta
Ja osobiscie jeszcze konta u nich nie zakładam. Poczekam, być może wprowadzą lepszą oferte.
WhiteWolf napisał:
michau13 napisał:
Ja osobiscie jeszcze konta u nich nie zakładam. Poczekam, być może wprowadzą lepszą oferte.
- jeżeli możesz, to wyjaśnij różnicę, bo nie dla wszystkich jest to takie oczywiste.
Dzięki z góry.
woof napisał:
WhiteWolf napisał:
michau13 napisał:
- jeżeli możesz, to wyjaśnij różnicę, bo nie dla wszystkich jest to takie oczywiste.
Dzięki z góry.
Sprawa jest prosta.
Wpłacasz 100zł do betsson dostajesz drugie 100zł (bonus). Razem masz 200zł.
Wpłacasz 100zł do ladbrokes dostajesz zakład za 100zł (freebet)
Bonus jest dla Ciebie czyli odrazu jesteś bogatszy o 100zł, musisz tylko obrócić tą kwotą zgodnie z regulaminem bukmachera. Możesz stawiać po 5, 10, 20zł itd po prostu za ile chcesz.
Stawiasz 100zł po kursie 2.00. Wygrywasz 200zł ( na twoje konto wraca 100zł które postawiłeś + 100zł zysku z wygranego zakładu )
W ladbrokes jest nieco inaczej. Załóżmy, że dostajesz własnie 100zł na darmowy zakład. Nie możesz tej kwoty rozbić na mniejsze 5,10,20zł tylko musisz postawić za całość 100zł.
Stawiasz 100zł po kursie 2.00 - wygrywasz 100zł (stawka * kurs-1). Freebet poprostu przepada, a ty dostajesz ewentualny zysk z wygranego zakładu.
Moim zdaniem dużo lepszym rozwiązaniem są bonusy
Chociaż nie powiem, bo 4 zakłady po 100zł nawet ładnie wyglądaja, ale mnie nie skusza...
Ostatnio edytowany przez WhiteWolf (2009-04-17 13:19:39)
Zgadza sie WhiteWolf - dodam tylko ze w zaleznosci od buka musisz bonus obrucic od 2 do ladnych kilku razy. A jak wplacisz to 100 zl i dostaniesz 100 bonusu i postawisz np. 2 zaklady za ta kase i przegrasz to pozamiatane i nie masz nic.
Zalety Ladbrokes w porownaniu z tym to fakt, ze free beta dostajesz nawet jak pierwszy zaklad bedzie nietrafiony i druga sprawa jak trafisz free beta to mozesz wyplacic to co wygrasz bez zadnych dodatkowych obrotow.
przy odrobinie szczescia (trafieniu pierwszych zakladow) w Ladbrokes przy depozycie 100 zl mozesz zgarnac 400 zl
dodatkowo bonusy 100% czy inne sa praktycznie wszedzie - zawsze dobrze sprobowac czegos nowego 
michau13 napisał:
Zalety Ladbrokes w porownaniu z tym to fakt, ze free beta dostajesz nawet jak pierwszy zaklad bedzie nietrafiony i druga sprawa jak trafisz free beta to mozesz wyplacic to co wygrasz bez zadnych dodatkowych obrotow.
U innych bukmacherów dostaniesz bonusa zanim postawisz jakikolwiek zakład. Nie musisz więc nic przegrać/wygrać aby go otrzymać - więc nie wiem czy to taka wielka zaleta Ladbrokes.
Od wysokości pierwszego zakładu zalezy jakiego dostaniesz freebeta. Jeśli chcesz maksimum musisz postawić za pierwszym razem 100zł i później freebeta również 100zł. W bonusach przynajmniej nikt nienakłada Ci wysokości stawki za która grasz. Obrót to wcale nie jest taki wielki problem. Można go spokojnie zrobic na progresji i wyjść bogatszym od buka o wysokość bonusa + wygrane. Na freebecie tego nei zrobisz i dużo szybciej możesz stracić te 400zł niż je wygrać.
Ostatnio edytowany przez WhiteWolf (2009-04-18 14:42:25)
dostajesz bonusa przy wplacie ale nie mozesz go wyplacic bez wymaganego obrotu. na progresji oczywiscie zazwyczaj spelnisz wymagania obrotu, gorzej jak ci predzej braknie kasy zanim progresja wejdzie. poza tym nie kazdy kto wplaca do buka od razu bedzie gral progresje
zarowno free bety jak i bonusy do wplaty maja swoje wady i zalety. zalezy co kto lubi - w koncu nikt nikogo nie zmusza i kazdy wybierze co mu odpowiada - dla graczy na pewno lepiej ze oprocz standardowych bonusow do wplaty moga skorzystac tez z takiej oferty.
Ostatnio edytowany przez michau13 (2009-04-19 21:14:53)