Wylosowane kombinacje jako koordynaty
Analiza gry 6 z 49 z wykorzystaniem matrycy 7x7
Ponizej nastepne informacje

Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-03-22 09:58:40)
Piotrze nie obraź się, ale to czysta abstrakcja. Wydaje mi się, że lepiej słownie opisywać wnioski z losowań. Ja np. odkryłem pewną regułę analizując dane od października 2009:
W losowaniach ZAZWYCZAJ powtarza się co najwyżej 1 liczba z poprzedniego losowania
Jeżeli grasz na trafienie "piątki" możesz pominąć 6 cyfr z ostatniego losowania, a więc zostaje Ci kombinacja 6 z 43 liczb.
Będę wdzięczny za Twoje wnioski.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Sly (2010-04-06 22:58:06)
Sly Twoje spostrzeżenie z całym szacunkiem dla Twojej osoby jest już dawno zdefiniowane w kilku programach od kilku lat (7lat) .
Ta własność wykorzystywana jest do filtracji .
Gra na 5 z 6 wbrew pozorom jest grą trudniejszą niż na pełną 6 - a to dlatego iż trudniej jest o dobre reduktory dla 5 trafień .
Chyba że nastawiasz się na jakiś system sknocony (sic!) - No to powodzenia !
Sly nie wiem czy znasz opracowanie Multistatyka /Krzysztofa Płocharza/ co prawda dotyczy ono tej idiotycznej gry Multi Multi ale zawarte w nim są prawdy uniwersalne /w pewnej mierze sprawdzają się w grach typu Lotto/.
Wniosek z całego mojego wpisu powinien być następujący
Spróbujmy najpierw dotrzeć do wszelkich dostępnych materiałów opisowych , funkcjonalności zawartych w dostępnych programach a zgromadziwszy te wszystkie informacje twórzmy nowe możliwości i warianty sposobów gry ,Jeśli chodzi o programy to tak naprawdę znam tylko dwa programy warte uwagi dodajmy do tego jeszcze ze dwa których nie znam a więc nie ma tego za dużo .
P.o.z