Noooo nieeee da się wygrać z astmatykiem będąc zdrowym 

SREBRO dla JUstyny 

- dowcip z netu:
Przychodzi Marit do lekarza, a lekarz do niej: Mam dla pani złą wiadomość. Bjoergen na to: Co, wyzdrowiałam? A lekarz: Gorzej! Justyna Kowalczyk też zachorowała.
- albo inaczej:
Przychodzi Marit do lekarza, a lekarz do niej: Mam dla pani złą wiadomość. Bjoergen na to: Co, Justyna zachorowała? A lekarz: Gorzej! Pani wyzdrowiała.

Brawo Justyna i graty za trzecie zwycięstwo w PŚ 

Ruszają puchary w biegach narciarskich.
- dziś
Puchar Świata w Sjusjoen
Bieg kobiet na 10 km stylem dowolnym
sobota, 19 listopada - 11:15 | TVP 2
Dopingujemy dziś Justynę Kowalczyk i mamy nadzieję, że pokona astmatyczkę z Norwegii. 
Niestety 10 miejsce w biegu i widać, że Justyna obrała taki sam system przygotowań jak w poprzednich latach.
- oby z podobnymi lub lepszymi rezultatami 
>>>> dziś rozpoczyna się <<<<
Puchar Świata - Tour de Ski w Oberhofie
- trzymamy kciuki za zwycięstwo Justyny Kowalczyk

brawo Justyna 

Wczoraj Justyna Kowalczyk wygrała bieg stylem dowolnym na 3,1 km
- dziś czekamy na następne zwycięstwo 
woof napisał:
brawo Justyna
![]()
Wczoraj Justyna Kowalczyk wygrała bieg stylem dowolnym na 3,1 km
- dziś czekamy na następne zwycięstwo
Co tu dużo pisać, dziś też Justyna wygrała na 10 km stylem klasyczny i to w pięknym stylu.

Niestety ostatnio Justyna przegrywa nieznacznie z astmatykami, ale myślę, że jak zaczną się dłuższe dystanse i ostatni pod górę to Justyna da popalić wszystkim. 
woof napisał:
Niestety ostatnio Justyna przegrywa nieznacznie z astmatykami, ale myślę, że jak zaczną się dłuższe dystanse i ostatni pod górę to Justyna da popalić wszystkim.
Dziś w biegu na 10 km stylem klasycznym Justyna pokazała klasę i wygrała bezapelacyjnie z przewagą ponad 7 s nad swoją największą rywalką. [ napiszę nazwisko dopiero wtedy jak wyleczy astmę]
Przez dwa dni spekulowano nad taktyką Justyny i nad taktyką timu z Norwegii, a okazało się, że taktyka była jedna najprostrza, czyli prawie od startu do mety było prowadzenie Justyny Kowalczyk.
- już dziś widzę jak norweska prasa będzie piała o polce i tylko zastanawiam się, czy to będą zachwyty, czy jakiegoś rodzaju uszczypliwości, a może nawet jakieś szyderstwa 

BRAWO JUSTYNA 

Tour de Ski: wielki triumf Justyny Kowalczyk
>>>>>>>> BRAWO JUSTYNA <<<<<<<<<
- wielkie zwyciestwo Justyny, która nie pozostawiła cienia wątpliwości kto jest najlepszy

Bioergen >>> ale wpadka // nikt jej nie powiedział, żeby założyłaa inną kreację ???
- jak ktoś ma to niech wklei zdjęcie Kowalczyk dla porównania
I kto by pomyslal ze leki na astme daja taki efekt!!!!
A powaznie to w TV byly wypowiedzi fachowcow z branzy;twierdza ze bez koksu kobieta takiego bicepsu nie ma szans osiagnac bez wzgledu na trening jaki stosuje 
W Przegladzie sportowym mozna ujrzec Justyne Ad 2011 w bikini-Brzuch pewnie jak u Marit ale ramiona bez porownania szczuplejsze.Wrecz powiedzialbym normalne.Bardziej mnie zastanawiaja te pryszcze na twarzy u Justyny...
Ale trzeba przyznac ze jak na taka muskulature to norwezka jest zadziwiajaco wytrzymala.Wiadomo przeciez ze taka ilosc miesni dlugim dystansom nie sluzy.Ale....medycyna zna rozne przypadki.Zwlaszcza....norweska::17::
Ostatnio edytowany przez addam44 (2012-01-14 12:25:27)

Bioergen
Przecież to ramię wygląda jakby nie było od tego ciała, a i za szyją ma taką budowę jak ciężarowcy.
Jeżeli to zdjęcie jest prawdziwe, to nic mnie nie przekona o jej uczciwości.
- też gdzieś przeczytałe, że jej astma jest potrzebna poniewać płuca z tak niewielkiej kobietki teraz muszą dostarczyć tlen tak wielkiej masie mięśni i dlatego stosuje specyfiki na astmę, bo te pozwalają na odpowiednio wysokim poziomie przyswajanie tlenu w płucach /podobno nawet do 2 razy więcej/
Wlasnie o tym napisalem w edycji postu;)
- postarajcie się o zdjęcie Justyny dla porównania

Weekendowy wielki triumf Justyny Kowalczyk
- wielkie zwyciestwa Justyny // nie dała szans rywealkom w sprincie i na dystansie 10 km 

A dzis dzieki Justynie wysluchalismy Mazurka Dabrowskiego w Moskwie!BEZCENNE!!!

dziś wielki triumf Justyny
- zwycięstwo w sprincie i to stylem dowolnym >> hoho

Wczoraj Juatyna troszeczkę osłabła i nie jest wiadomo jak będzie dziś więc trzymajmy kciuki za jak najlepszy wynik.
Wczoraj Justyna miala....menstruacje!!!!albo mogla miec-tak twierdzi moja siostra!!!

A powazniej to przeciez to niewykluczone.
Dzis miala...Bjoergen!!!
chociaz....watpliwe by ona miala::4::
addam44 napisał:
Dzis miala...Bjoergen!!!
chociaz....watpliwe by ona miala::4::
albo on 
Jak startowała Justyna, bo nie miałem nawet odrobinki czasu i nic nie wiem 

Brawa dla Justyny za dzisiejsze zwycięstwo
- zwycięstwo w biegu na 10 km klasykiem >> hoho i to jakie zdecydowane