WYGRAJ DODATKOWE 50 ZŁOTYCH! ( promo fajne, za 3 złote moża zaryzykować
Derby Krakowa to wspaniała okazja na atrakcyjną promocję. Postaw zakład na dokładny wynik niedzielnego meczu Wisła - Cracovia i jeśli trafisz dorzucimy Ci 50 złotych ekstra na zakłady! Minimalna kwota zakładu biorącego udział w zabawie to 3 złote!
Wzięcie udziału w promocji jest bajecznie proste. Wnieś pojedynczy zakład na dokładny wynik za co najmniej 3 PLN na mecz Wisła - Cracovia i jeśli trafisz dokładny wynik do Twojej wygranej dorzucimy 50 złotych. Kasa znajdzie się na Twoim koncie w ciągu 48 godzin od zakończenia tego spotkania.
Zasady
Oferta jest ważna jedynie na Twój pierwszy zakład na dokładny wynik (np. 1:0, 0:0. 0:1 itp.) w meczu Wisła - Cracovia rozgrywany 22 marca.
Zakład może być wniesiony w dowolnym czasie przed rozpoczęciem spotkania.
Minimalna stawka 3 PLN
W przypadku zwycięstwa Twoje 50 złotych znajdzie się na koncie w przeciągu 48 godzin od zakończenia zdarzenia.
Przed wypłaceniem bonusu musisz nim obrócić w zakładach sportowych trzy razy po kursie wyższym niż 1.40
Tylko jeden bonus na jednego klienta
Unibet zastrzega sobie prawo do zawieszenia, wycofania lub przerwania promocji.
Ostatnio edytowany przez WhiteWolf (2009-03-20 16:28:13)
Mi pod opera nie działa, ale pod IE normalnie chodzi.
Nie możesz się zalogować, czy w ogóle strona się nie otwiera?
Ja też z opery korzystam, ale pod IE tez nie smmiga... Niby ładuje strone, ale zadnej grafy nic i wszystko z prawej strony w jednym rzedzie... tak jakby problem jakis mieli...
cookes wyczysciłem nie pomoglo...
Ostatnio edytowany przez WhiteWolf (2009-04-08 19:05:58)
Najlepszy jest firefox, więc radzę się na niego przerzucić i nie będzie żadnych problemów.
Nigdy jeszcze nie wypłacałem pieniędzy od tego buka.
Czy musze im wysłać skan dowodu ?.
ja nie spotkałem żadnego który by nie chciał 
mm-misiek napisał:
Ja też nie, bo na razie obstawiam u 2 buków, u tego jeszcze nic nie wypłacałem, dlatego pytam
.
Tak na marginesie rozumiem bezpieczeństwo pieniędzy, jednak bez łaski powinni przelewać kase na konto z którego dokonywałem przelew.
mm-misiek napisał:
A ja tak, ostatnio w Tobecie 250 zł bez problemu po jakiś 30h od zlecenia pieniądze były na koncie.
magnumator napisał:
mm-misiek napisał:
A ja tak, ostatnio w Tobecie 250 zł bez problemu po jakiś 30h od zlecenia pieniądze były na koncie.
Planuje u nich założyć też konto
.
Oj spojrzałem na pierwszy post w tym wątku i widzę że Unibet lubi robić bonusy na derby Krakowa;) Oferta specjalna na mecz Wisła-Cracovia w tą niedzielę: należy postawić 25zł na rezultat HT/FT - jeżeli trafimy, to Unibet wypłaca 200zł ekstra. Szczegóły:https://www.unibet.com/betting/article.do?contentId=46566
Chciałem skonsultować z Wami jak najlepiej wykorzystać tę promocję. Przeglądając kursy HT/FT myślę że najlepiej postawić konkursowy zakład 1/1 (kurs 2.00) za 25zł i zabezpieczyć się jeszcze zakładem X/1 (oczywiście już niekoniecznie w unibecie) po kursie ok. 4,10. Wisła niby powinna wygrać, ale wiadomo-derby to derby i wszystko możliwe;) Czekam na wasze opinie, wydaje mi się że to ciekawa propozycja, bo w meczu jest faworyt
Z okazji MŚ w piłce nożnej w RPA unibet przygotował darmową zabawę, która polega na przewidywaniu rozstrzygnięć na Mistrzostwach Świata. Uczestnicy zabawy mogą wygrać wspaniałe nagrody całkowicie za darmo!
Jak dołączyć do subligi Unibet Polska - Pro Typer?
Zabawa dostępna jest na stronie: www.worldcuppredictor.unibet.com
Po zalogowaniu się do serwisu, przejdź do zakładki 'Informacje o Mnie'
Z menu które się tam pojawi, wybierz 'Dołącz do subligi'
Zostaniesz przekierowany na stronę na której będziesz mógł podać nazwę subligi oraz hasło do niej.
W pole Subliga nazwa wpisz: Mundial Unibet
W pole hasło wpisz: unibetpl_1
Następnie naciśnij przycisk 'Dołącz do nas!'
Pamiętaj że możesz wprowadzaź zmiany w swoich przewidywaniach do 11 czerwca, od tego dnia, gra będzie zamknięta i za każdy poprawny typ będziesz otrzymywał punkty.
Wyniki konkursu zostaną rozstrzygnięte na podstawie punktów - osoba mająca najwięcej punktów w naszej sublidze - wygra.
A o to nagrody o które będziecie walczyć:
Miejsce:
1. Wycieczka na Teneryfe dla 2 osob
2. 1000zł na zakłady na naszej stronie + zestaw koszulka smycz i czapka
3. 600zł na zakłady na naszej stronie + zestaw koszulka smycz i czapka
4. 300zł na zakłady na naszej stronie + zestaw koszulka smycz i czapka
5-10. 200zł na zakłady na naszej stronie
10-30. 100zł na zakłady na naszej stronie, 50% bonusu do depozytu up to 250zł
30 - 50. 50zł na zakłady na naszej stronie, 50% bonusu do depozytu up to 100zł
darmowy typer z super nagrodami powoli się wypełnia, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, zapisz się!
Unibet ( zapewne wysłał wam info) uruchomił piłkarski quiz w którym codziennie mozna zgarnac 20 zł.Wystarczy odpowiedziec na 7 pytań.Szczegóły również na unibet .Niestety dzisiaj chciałem zagrac ale sie nie da:/ moze maja jakies problemy techniczne.
Ostatnio edytowany przez pacio177 (2010-06-10 08:26:21)
Polecam Ci Betway , Pinnacle , Bwin , Interwetten , bet24 , Bet 365 , Tobet( bardzo szeroka oferta i swietne kursy) . U wszytkich tych buków mam konta i nie mam z nimi zadnych problemów
Nie licząc tego ze mam ponakładane limity u niektórych . Ale to jest normalne 
Ostatnio edytowany przez pacio177 (2010-06-13 14:35:35)
Ja mogę pomóc przy Quizie na Unibecie ;p Ostatnio mam dobre wyniki ;p
przerąbane te pytania w tym quzie
moj najlepszy wynik to 6 poprawnych odpowiedzi
Jeśli chcesz typować bezpieczniej, świetną okazją będzie wielki hit obecnej kolejki Ekstraklasy, derby Krakowa: spotkanie Cracovia Kraków - Wisła Kraków na którym możesz otrzymać od unibet 20zł zwrotu jeśli coś pójdzie nie po Twojej myśli. Mecz odbędzie się już w piątek o godzinie 20:00. Typuj bezpiecznie z Unibet w ten weekend.
Zwrot za zakład na mecz Cracovia Kraków - Wisła Kraków
Zwrot za zakład dotyczy tylko pierwszego zakładu na mecz Cracovia Kraków - Wisła Kraków wniesionego od piątku od godziny 09:00 do rozpoczęcia spotkania.
Aby kwalifikować się do promocji, musisz postawić zakład za minimum 40zł
W razie niepowodzenia, 20zł zostanie dodane do Twojego konta tuż po zakończeniu spotkania.
Kwota zwrotu musi zostać obrócona 2 razy przed wypłatą z Twojego konta.
Tylko zakład przedmeczowy na to spotkanie weźmie udział w promocji.
Sprawdzajcie swoje skrzynki e-mail.Unibet w ramach przeprosin za problemy techniczne w czasie El clasico daje bonus 33% wpłaty do 200 zł