Zapraszam wszystkich do udziału w darmowych turniejach w Unibet POKER.
Darmowe turnieje (freerolle) są całkowicie bezpłatne i odbędą się w dniach podanych poniżej:
7 kwiecień 2009 / godz. 19:00 CET / 50€ (freeroll)
14 kwiecień 2009 / godz. 19:00 CET / 50€ (freeroll)
21 kwiecień 2009 / godz. 19:00 CET / 50€ (freeroll)
28 kwiecień 2009 / godz. 19:00 CET / 50€ (freeroll)
W darmowych turniejach udział może wziąć każdy, warunkiem jest rejestracja użytkownika na betplatform.com. Wspomniany warunek uprawnia do otrzymania hasła przed turniejem.
Hasło zostanie wysłane na maila podanego podczas rejestracji na betplatform.com w dniu turnieju.
Nazwa turnieju to betplatform freeroll
Nie czekaj zarejestruj się już teraz!
Rejestracja w Unibet POKER
Co mogę wygrać?
W każdym turnieju pula przeznacza na nagrody to 50€.
Pula zostanie podzielona w zależności od ilości osób w turnieju.
dobry pomysł z tymi free na unibecie . Ja z ogromną ochotą zagram bo mój pierwszy soft to własnie UNIBET i wiekszosc gram na Unibecie i udalo mi się parę razy tam wygrac kasiorę pozdro
Czy to jest oferta dla kazdego czlonka Betplatform, czy sa jakies dodatkowe restrykcje?
Dla każdego.
widze ze ludki sie rejestruja a u mnie nie ma na skrzynce haselka do tego turka chyba macie jakies problemy z wysylaniem hasel albo nie wiem co pozdro
czekam na haselko
dzieki doszło pozdro fragi3000
Gram tez na innych platformach i muszę powiedziec ze na UNIBECIE jest najwyzsza kultura gry. Na wiekszosci platform na ktorych gram panuje chamstwo i absolutny brak kultury ja siadam do pokera po to zeby przyjemnie spędzic czas a nie dla stresu. Prosze innych uzytkownikó o wyrazenie swojej opini na ten temat. pozdro.
witam.Co do poziomu kultury ja gram tylko na unibecie i nie jest najgorzej czasami trafiaja sie ,,idioci,, do zobaczonka dzisiaj na turnieju jak dostane haslo do tego czasu 
oczywiscie nie zapominajcie panowie o darmowce na unibecie wystarczy jedna rozdanie na pieniadze:)
i nie zapomnijcie mi hasla przeslac 
chce grać ale nie mam hasła
mi tez jeszcze hasla nie przyslali:/
moze admin zrobilby cos z tym 
dz
ztk napisał:
moze admin zrobilby cos z tym
Sprawdź pocztę. Hasło powinno już dotrzeć.
Bardzo prosze o haslo:)
ta sama prośba co kolega wyżej 
tez bym poprosił 
Rowniez poprosze o haslo na maila, dzieki 
Coz, nie pozostaje mi prosic o nic innego
Haselko by sie przydalo 
ztk napisał:
oczywiscie nie zapominajcie panowie o darmowce na unibecie wystarczy jedna rozdanie na pieniadze:)
Scislej wystarczy jedno rozdanie, w ktorym znajdujemy sie na pozycji dealer'a a rake z reki przekroczy 0,25 dolara czyli pula musi byc rowna okolo 4 euro.
mozna o haslo prosic ?
Również proszę o hasło 
Hasło do pierwszego turnieju to: Lux03
Dziękuję za grę
Wczoraj miałam dobry dzień