Proszę chętnych do dopisywania się do listy
1. Zielonkowicz - okolice Warszawy
2. wiesmak
3. Kurekq
4. Lukic - Białystok
5. woof - Kutno
6. wlodek02 - Sanniki (45 km od Kutna)
Zainteresował mnie ten zjazd postaram się przyjechać na jeden dzień. Warto się spotkać i pogadać o bukmacherce.
wlodek02 napisał:
Proszę chętnych do dopisywania się do listy
2. wiesmak
3. Kurekq
4. Lukic - Białystok
5. woof - Kutno
Zainteresował mnie ten zjazd postaram się przyjechać na jeden dzień. Warto się spotkać i pogadać o bukmacherce.
Witam - widzę, że słabo to idzie i tylko 3 osoby potwierdziły przyjazd, a w tym jeden nie bardzo pewny, bo Lukic ma daleko i sporo obowiązków w tym miesiącu.
Proszę pozostałych chętnych o dopisanie się do list ponieważ już za kilka dni muszę zdecydować, czy zjazd warto odbyć.
Daję ostateczny termin na dopisywanie i potwierdzenie przyjazdu na zjazd do 14 lipca.
2. wiesmak
3. Kurekq - okolice Wrocławia (Brzeg Dolny)
4. Lukic - Białystok
5. woof - Kutno
Lukic napisał:
Jak nie patrzeć roku temu nie było chętnych, a w tym jest już lepiej
. Za rok myślę będzie jeszcze lepiej. Ja powiem szczerze, że finansowo w tym miesiącu kompletna niewyróbka... dwa wesela, gdzie na jednym będę starszym i takie tam... Jeśli wyjazd dojdzie do skutku prawdopodobnie się pojawię chociażby na chwilę coby Was poznać, a za rok to już ostro pobalować
.
- jeżeli możesz to daj jednoznaczną deklarację / proszę.
Kurekq napisał:
2. wiesmak
4. Lukic - Białystok
5. woof - Kutno
- to mam potwierdzone 3 osoby pewne i >>>Lukic<<< - może przyjedzie.
Proszę o informację kto będzie chętny na loty paralotnią bo muszę umówić i zabukować czas.
woof napisał:
2. wiesmak
4. Lukic - Białystok
5. woof - Kutno
Mało nas, mało nas, do wymiany doświadczeń......
Ale i tak wierzę, (ba, jestem o tym przekonany) że będzie super
Już przygotowałem notatnik i spory zapas długopisów - żeby notować caaaaaaaałą wiedzę 
woof napisał:
- to mam potwierdzone 3 osoby pewne i >>>Lukic<<< - może przyjedzie.
Lukic - jak nie przyjedziesz - to masz przechlapane 
(To samo się tyczy innych, którzy zadeklarowali przyjazd a się nie zjawią)
Rzucę na was straszliwą klątwę bukmacherską - zamiast pewniaków będą Wam wchodzić niespodzianki.... A jak zagracie niespodziankę - to wejdzie pewniak.... Progresje będziecie kończyć zawsze na progu o jeden wyższym, niż mieliście to rozpisane..... A Azerbejdżan zostanie Mistrzem Świata.... A Uzbekistan Mistrzem Europy.....
Tak będzie 
woof napisał:
Proszę o informację kto będzie chętny na loty paralotnią bo muszę umówić i zabukować czas.
"Lecę bo chcę... Lecę bo życie jest złe....." 
W sumie nie latałem jeszcze na takim ustrojstwie - więc chętnie bym spróbował 
No i Panowie....
Zabierać się za pakowanie i szykowanie do przyjazdu/zlotu - to już chyba za tydzień, tak??!!!
woof napisał:
Kurekq napisał:
2. wiesmak
4. Lukic - Białystok
5. woof - Kutno
6. wlodek02 - Sanniki (45 km od Kutna)- to mam potwierdzone 3 osoby pewne i >>>Lukic<<< - może przyjedzie.
- bardzo proszę o info kto jest chętny na loty paralotnią z instruktorem /dopisz się do listy\
- Zielonkowicz
Dokładby adres zlotu podam w poniedziałek na Wasz e-mail z którego rejestrowaliście się na forum.
- wiadomo, że będzie to w KUTNIE
No i cóż Panowie ja odpadam
. Niestety lipiec był dla mnie kosztownym miesiącem
, na szczęście nie z powodu bukmacherki
. Poza tym się okazało, że za tydzień też mam wesele teoretycznie mógłbym te wesele odmówić, ale jak pisałem finansowo nie czuję się na siłach aby dojechać do Kutna. Jak dla mnie to koszt rzędu ok 150 zł samego dojazdu. Opowiecie jak było to na następny zjazd, jeśli takowy będzie
przyjadę na 100 %
.
Ostatnio edytowany przez Lukic (2010-07-17 22:36:12)
Lukic napisał:
No i cóż Panowie ja odpadam
. Niestety lipiec był dla mnie kosztownym miesiącem
, na szczęście nie z powodu bukmacherki
. Poza tym się okazało, że za tydzień też mam wesele teoretycznie mógłbym te wesele odmówić, ale jak pisałem finansowo nie czuję się na siłach aby dojechać do Kutna. Jak dla mnie to koszt rzędu ok 150 zł samego dojazdu. Opowiecie jak było to na następny zjazd, jeśli takowy będzie
przyjadę na 100 %
.
- szkoda, ale rozumiem.
siema, na początku przepraszam, że dopiero teraz piszę ale cały czas miałem nadzieję że uda mi się przybyć. Niestety mnie nie będzie, a już się nastawiłem na wyjazd, jeszcze raz sorry, naprawdę nie mogę.
wiesmak napisał:
siema, na początku przepraszam, że dopiero teraz piszę ale cały czas miałem nadzieję że uda mi się przybyć. Niestety mnie nie będzie, a już się nastawiłem na wyjazd, jeszcze raz sorry, naprawdę nie mogę.
- szkoda, że nie przyjedziesz, liczyłem na Twój przyjazd.
- zostało tylko trzech chętnych i mimo to zjazd jest nadal aktualny i nadal można się przyłączyć.
Jest ktoś jeszcze chętny to zapraszam.
- proszę dopisać sie do listy, a wtedy wyślę na e-mail dokładny adres i kontakt telefoniczny.
2. Kurekq - okolice Wrocławia (Brzeg Dolny)
3. woof - Kutno
4. wlodek02 - Sanniki (45 km od Kutna)
Moim zdaniem to nie ma sensu spotkanie w takim gronie cztery osoby to śmiech.
wlodek02 napisał:
Moim zdaniem to nie ma sensu spotkanie w takim gronie cztery osoby to śmiech.
Kiedyś musi być ten pierwszy raz
. Opowiecie jak było, a na pewno następnym razem pojedzie większe grono
.
Nie ja też rezygnuje dla czterech osób to jest bez sensu. Kurekq - okolice Wrocławia (Brzeg Dolny) będzie pół Polski przejeżdżał aby się spotkać z trzema osobami.
Portal tak duży, a na spotkanie zgłaszają się trzy osoby, w tym dwóch administratorów.
Jak to nazwać? Bo aż brak mi słów.
Dokładnie, żeby poznać dwie osoby nie ma sensu tłuc się całą polskę i wydawać na to 200-300zl jak to pewnie wyjdzie sumarycznie, takie spotkania można zgrac spontanicznie będąc koło Kutna...
Kurekq napisał:
Portal tak duży, a na spotkanie zgłaszają się trzy osoby, w tym dwóch administratorów.
Jak to nazwać? Bo aż brak mi słów.
Dokładnie, żeby poznać dwie osoby nie ma sensu tłuc się całą polskę i wydawać na to 200-300zl jak to pewnie wyjdzie sumarycznie, takie spotkania można zgrac spontanicznie będąc koło Kutna...
Dokładnie - masz rację.
Zjazd odwołany ze względu na malą frekwencję.
Brak chętnych prawdopodobnie wynika z faktu iż forum jest jeszcze młode
. Pomimo dużej ilości użytkowników większość z nas jeszcze się nie zna chociażby z wypowiedzi
. Faktem pewnie jest także to, że Ci którzy wyrazili chęci uczestnictwa to osoby dorosłe zarabiające na siebie..., a reszta użytkowników to zapewne młodzi ludzie, których nie stać na taki zjazd
. Dlatego proponuję poczekać z rok może dwa na pewno będzie więcej chętnych
.
Ostatnio edytowany przez Lukic (2010-07-22 10:07:21)
Woof, bardzo możliwę, że będę niedługo w Warszawie na szkoleniu i bardzo chętnie zachaczę o Kutno, żeby się z Tobą spotkać! 
Dam znać meilowo. Bo napewno warto!