A ja żeby śmiesznie było będę zaśmiecał jeszcze bardziej, bo ruszam od soboty z Traidingiem na żywo. Dodam tylko, że będę prawdopodobnie grać undery 2,5
.
Lukic napisał:
A ja żeby śmiesznie było będę zaśmiecał jeszcze bardziej, bo ruszam od soboty z Traidingiem na żywo. Dodam tylko, że będę prawdopodobnie grać undery 2,5
.
Gra na under 2,5 kroki:
1. wybieramy dobre underowe spotkanie
2. kupujemy back na początku spotkania
3. czekamy z nadzieją że nikt nie strzeli na początku spotkania
4. sprzedajemy po niższym kursie
Jeżeli wszystkie powyższe=OK to jesteśmy do przodu.
Dobrze myślę?
gimek napisał:
Próbowałem teraz kupić back za 2E i dostałem komunikat:
http://img199.imageshack.us/img199/3162/betfairblad.png
Kasę mam, bo prawda 9,7eur, ale to i tak więcej niż te 2e które chcę wydać.
To może ten limit? Ustawiany przez betfair czy przeze mnie?
Co to znaczy?
Przez Ciebie
. Mam ten sam problem
. Kiedyś ustawiłem sobie limit 150e na tygodzień. A jak ostatnio zacząłem bawić się większymi kwotami to limit sie odezwał
. Zmienisz to w Moje konto>>mój profi. Ale mam dla Ciebie złą wiadomość.... zmiana zostanie wprowadzona dopiero po 7 dniach
.
Lukic - już sobie wyjaśniłem - mój komunikat był z innego powodu - chciałem postawić na mecz Adelaide - Gold Coast, a to jest rynek australijski i na to jest osobny portfel, a tam mam zero kasy. Mam tylko kasę na rynek podstawowy. Stąd komunikat.
gimek napisał:
Lukic napisał:
.
Gra na under 2,5 kroki:
1. wybieramy dobre underowe spotkanie
2. kupujemy back na początku spotkania
3. czekamy z nadzieją że nikt nie strzeli na początku spotkania
4. sprzedajemy po niższym kursie
Jeżeli wszystkie powyższe=OK to jesteśmy do przodu.
Dobrze myślę?
No taaaa dokładnie ta
. To takie proste prawda
.?. Dodatkowo ustalam sobie cel. Stawiam na back (poniżej 2,5) powiedzmy 50e. Początkowo czekam odważnie, aż kurs spadnie do tego stopnia bym mógł zarobić połowę zainwestowanej kwoty, czyli 25e. Teoretycznie..- zależy od ligi, jak bramka nie padnie do 30 min. to jestem zarobiony
. Jeśli jednak pada bramka moje oczekiwania na zysk znacznie maleją, bo liczę już tylko na połowę tego co przy stanie 0:0, czyli 12,5e. No i jak pada kolejna bramka to już nie ma co się bawić i trzeba LAjować na odrobienie strat
. Jak to wyjdzie w praktyce się okaże
. Pierwsze typy już w sobotę
. Co by nie zaśmiecać bloga dla Zielonka utworzę nowy wątek
. Zielonek jak chcesz, abym uporządkował Ci temat to mów
, bo żeśmy trochę naśmiecili 
gimek napisał:
Lukic - już sobie wyjaśniłem - mój komunikat był z innego powodu - chciałem postawić na mecz Adelaide - Gold Coast, a to jest rynek australijski i na to jest osobny portfel, a tam mam zero kasy. Mam tylko kasę na rynek podstawowy. Stąd komunikat.
Dziwne rzeczy opowiadasz...., a sprawdź jaki masz limit "Granica dopuszczalnych strat: " w mój profil ??. Ja normalnie grałem na mecze Australii nie raz nie mając nic na koncie australijskim. Także to nie o to raczej
. A może chciałeś na LAY postawić... to tam inaczej stawkę wylicza.
Ostatnio edytowany przez Lukic (2010-11-26 12:13:24)
Lukic napisał:
Dziwne rzeczy opowiadasz...., a sprawdź jaki masz limit "Granica dopuszczalnych strat: " w mój profil ??. Ja normalnie grałem na mecze Australii nie raz nie mając nic na koncie australijskim. Także to nie o to raczej
Limit na koncie to było pierwsze co sprawdzałem. A tam mam pełen luz - zero ograniczeń.
A ja bacznie obserwuje temat, który jest bardzo ciekawy! Zielonkowicz
Dobra robota. Może i ja zacznę "trejdować". 
gimek napisał:
Lukic napisał:
Limit na koncie to było pierwsze co sprawdzałem. A tam mam pełen luz - zero ograniczeń.
potwierdzam słowa gimka, mnie też napisali o innym rozliczeniu rynku australijskiego
>>>Zielonkowicz Witam.Ja swoja pierwsza wiedze o tradingu bralem pare mies.temu z...tego tu Twojego watku.Dla tych co chca poczytac o tradingu polecam TRADERZY.PL.Najlepszy jaki znam polskojezyczny portal o tradingu.Trzeba sie tam zarejestrowac ale warto bo sa tam blogi traderow zarabiajacych tygodniowo setki euro(udokumentowane screnami).Niemniej by skumac niektore teksty trzeba samemu sie w trading choc troche pobawic.A wracajac do Twojego tradowania to masz poki co...sporo szczescia.Trading to tez nielatwy kawal chleba.Po tych paru mies.tradowania wiem to juz dobrze.
Witam.Wracajac do tej strategi ,a raczej sposobu kupowania BACK na druzyne ktora prowadzi i zaraz potem kontra na LAY.Grałem tak kiedys i jest to sposób.ale pare razy jak grałem za większą kwote tzn jak prowadził faworyt kupowałem back i czekałem na spadek kursu. I co? w plecy rywal tak sie pozbierał ,ze w ciagu paru minut wyrównał i na koniec wygrał.
i juz tak nie gram.Nie będe tu opisywał jak ja gram bo to czysta partyzantka,ale w ciągu 2 tygodni konto powiekszyłem o 150% wiec jest ok.pozdrawiam