Strony: 1
Szanowny Woof podsunal pomysl, aby wplacic np. do dwoch bukmacherow pienaidze, pobrac bonusy i grac przeciwstawne zdarzenia. Przy dobrych typach, bez strat mozna bardzo szybko obrocic bonus.
Pytanie, robil ktos z Was w ten sposob?
Zagranie czegos takiego na jednym bukmacherze najczesciej jest lamaniem regulaminu przyznania bonusu. Na dwoch teoretycznie nie, ale czy przypadkiem bukmacherzy nie maja wspolnej polityki w tej kwestii oraz jakis porozumien?
A ktos wie jak to wyglada pomiedzy bukmacherami bardziej znanymi w naszymi kraju ?
KAT_666 napisał:
A ktos wie jak to wyglada pomiedzy bukmacherami bardziej znanymi w naszymi kraju ?
- bwin, bah, expekt, ber365, unibet, sportingbet / co będę wymieniał, te najpopularniejsze możesz spokojnie grać /
- u tych powiązanych graj z kolegą kolegami.
woof napisał:
KAT_666 napisał:
- bwin, bah, expekt, ber365, unibet, sportingbet / co będę wymieniał, te najpopularniejsze możesz spokojnie grać /
- u tych powiązanych graj z kolegą kolegami.
I stad pytanie, ktore sa powiazane ?
Jak to sprawdzic ?
- nie wiem / nie zajmowałem się tym tematem / jak nie jest się pewnym to należy się przed tym zabezpieczyć i dobrać kolegę do gry / to najprostrza opcja, bo tak naprawdę nikt z nas nie może być czegoś pewnym w tym temacie / kto wię??? a może bwin i hah się wczoraj dogadali /
Sprawdzilem przed chwile na Live Support BaH oraz Betsafe, Ci sa na pewno bezpieczni. Do tego BaH zezwala na przeciwstawny obrot w obrebie wlasnego buka 
Mysle, ze jedyna pewna metoda przed wejsciem glebiej w temat, jest po prostu sprawdzenie tego poprzez support, ktory badz co badz musi takich informacji udzielic. W koncu nie okradamy buka, tylko wykorzystujemy mozliwosci oferowane przez niego 
Edit:
Co do kolegow, to niestety nie posiadam takowych, ktorzy sie wkrecili w bukmacherstwo 
Ostatnio edytowany przez KAT_666 (2009-10-23 11:14:58)
Kolegów możesz poszukać tutaj / ja grałem już z takimi kolegami, których na oczy nie widziałem / lepiej znaliśmy swoje konta bukmacherskie i hasła do nich / można jeszcze liczyć na uczciwość, a w hazardzie wszystko jest traktowane honorowo /
- odpowiedzialności nie wezmę za wszystkich, ale jak się kogoś chętnego pozna, pogada na skype, wymieni danymi osobowymi to za jakić czas można zaryzykować.
woof napisał:
Kolegów możesz poszukać tutaj / ja grałem już z takimi kolegami, których na oczy nie widziałem / lepiej znaliśmy swoje konta bukmacherskie i hasła do nich / można jeszcze liczyć na uczciwość, a w hazardzie wszystko jest traktowane honorowo /
- odpowiedzialności nie wezmę za wszystkich, ale jak się kogoś chętnego pozna, pogada na skype, wymieni danymi osobowymi to za jakić czas można zaryzykować.
Myslalem o tym, gotowy jestem na cos takiego postawic, ale dopiero jak kogos poznam:)
Probowac za pare setek wydaje mi sie ze mozna samemu, po dyskusjach z supportami bukmacherow upewniam sie w tym, ze raczej nie powinni mi zablokowac kont za takie praktyki.
- po co Ty z bukmacherami o tym piszesz ???
I stad pytanie, ktore sa powiazane ? Jak to sprawdzic ?
BAH, Expekt, Betclick - to ta sama grupa kapitałowa. W tamtym roku było dość głośny zakup (już nie pamiętam kogo przez kogo).
Sprawdzić jest chyba trudno. W aktualnościach, na forach czasami pojawiają się takie informacje o fuzjach, przejęciach.
Gamebookers i Partybets to również to samo, podobnie jak wcześniej wspomniany Tobet i Nordicbet.
woof napisał:
Rozmawiam z nimi anonimowo, bez zalozonych kont, z pracy 
Tak wiec mozna teoretycznie z nimi debatowac o tym 
Właśnie o to mi chodzi, że teoria sobie, a praktyka sobie.
zgroza napisał:
I stad pytanie, ktore sa powiazane ? Jak to sprawdzic ?
BAH, Expekt, Betclick - to ta sama grupa kapitałowa. W tamtym roku było dość głośny zakup (już nie pamiętam kogo przez kogo).
Sprawdzić jest chyba trudno. W aktualnościach, na forach czasami pojawiają się takie informacje o fuzjach, przejęciach.
Gamebookers i Partybets to również to samo, podobnie jak wcześniej wspomniany Tobet i Nordicbet.
- fuzje są owszem, ale bet365nie kupi expekt, a ten nie kupi bwin i odwrotnie. Jak duże firmy będą się łączyć to będzie głośno.
Tak wiec widze jeden wniosek. Pierwszego, jak pensja przyjdzie bedzie co robic ;p
woof napisał:
Myślicie, że bukmacherzy nie czytają takich for?
Kurekq napisał:
woof napisał:
Myślicie, że bukmacherzy nie czytają takich for?
W/g mnie nie tylko czytają ale też się udzielają. Trzeba uważać bo w skórze owieczki może się kryć bukmacher. 
Ostatnio edytowany przez wiesmak (2009-10-25 12:02:46)
Strony: 1