Zapraszam wszystkich chętnych do dyskusji na skype.
Postaram się na początek organizować taką konferencję przynajmniej jeden raz w tygodniu.
Ustalam pierwszy konferencję na sobotę 07.11.2008r godz 16.00
Wszystkich chętnych proszę o wpis w tym temacie.
- podam namiary na Wasz e-mail.
Kurekq napisał:
Woof czekałem na to, świetnie, widzę wszystko idzie do przodu!!!
Oczywiście jestem chętny i czekam na "namiar".
- podam namiar zespołowo w sobotę około godz 14.00
Proszę dopisywać się do listy na konferencję skype.
>>> woof <<<
>>> Kurekq <<<
- wszyscy chętni otrzymają na e-mail mój lpgin
>>> woof <<<
>>> Kurekq <<<
>>>Zielonkowicz<<<
Chyba nie powinno być problemu, jeśli mój kumpel, który nie ma konta na forum weźmie udział?
>>> woof <<<
>>> Kurekq <<<
>>>Zielonkowicz<<<
>>>Mrozo<<<
Kurekq napisał:
Chyba nie powinno być problemu, jeśli mój kumpel, który nie ma konta na forum weźmie udział?
>>> woof <<<
>>> Kurekq <<<
>>>Zielonkowicz<<<
>>>Mrozo<<<
- problemu nie ma, a konto można zawsze założyć.
No i co? Woof oferuje taką świetną rzecz, można zwiększyć swoją wiedzę o zakładach przez co ciągle dążyć do momentu, gdzie nie będziemy musieli obawiać się o bankruta, a tutaj zero chętnych? Po co chłopaki gracie, żeby się uczyć i zarabiać w przyszłości na zakładach fajne pieniądze, czy teraz ciułać grosze? Dziwi mnie postawa wszystkich, a może nie wszyscy zauważyli?
W każdym razie bardzo zachęcam...
Kurekq napisał:
No i co? Woof oferuje taką świetną rzecz, można zwiększyć swoją wiedzę o zakładach przez co ciągle dążyć do momentu, gdzie nie będziemy musieli obawiać się o bankruta, a tutaj zero chętnych? Po co chłopaki gracie, żeby się uczyć i zarabiać w przyszłości na zakładach fajne pieniądze, czy teraz ciułać grosze? Dziwi mnie postawa wszystkich, a może nie wszyscy zauważyli?
W każdym razie bardzo zachęcam...
To i ja może słówko zachęty dołożę od siebie....
Z Woofem miałem okazję poskajpować raz czy dwa razy i za każdym razem były to cholernie pouczające i wartościowe rozmowy.... Na dodatek toczone w miłej atmosferze - aż się nie odczuwało, że rozmawia się z Mistrzem
Dlatego z kolejnej okazji mam zamiar skorzystać - oczywiście, jeżeli możliwości techniczne pozwolą....
Zachęcam również. 
Kurekq napisał:
Woofie, czy dziś zgodnie z zapowiedzią o 16 odbędzie się konferencja? Czy dostaniemy o 14 namiary na skype?
- sory
za chilke coś wymyślę
woof napisał:
za chilke coś wymyślę
mój skype /// wilfteam ///
zadzwońćie do mnie i dołączę do konfwrencji
Zielonkowicz - mam problem zadzwoń do mnie // masz namiary
Zapraszamy do udziału w konferencji na skajpie - wilfteam
Konferencja już trwa - zapraszamy.
Zielonkowicz napisał:
Zapraszamy do udziału w konferencji na skajpie - wilfteam
Konferencja już trwa - zapraszamy.
No i po konferencji....
Szkoda, że tylko 2 osoby wzięły udział....
Na przyszłą sobotę, spróbujemy to zorganizować tak, aby więcej osób miało taką możliwość - poskajpowania o bukmacherstwie i nie tylko 
Sory Panowie w tym tygodniu konferencji nie będzie / powodem jest bardzo poważna choroba mojej żonki.
Hmm, jak dla mnie pomysł nie ma większego sensu. Co jak do konferencji zapisze się 30osób? Taka wymiana zdań na skypie może być chaotyczna, a jak ktoś coś napisze to nic nie umknie uwadze.
dominodmo napisał:
Hmm, jak dla mnie pomysł nie ma większego sensu. Co jak do konferencji zapisze się 30osób? Taka wymiana zdań na skypie może być chaotyczna, a jak ktoś coś napisze to nic nie umknie uwadze.
- w konferencji może brać udzaiał tylko 9 osób / tak pisze na moim skype
- nie kżdy musi zabierać głos, może tylko posłuchać.
- jest / będzie zawsze prowadzący, który będzie udzielał głosu
- można także porozmawiać na temat nowych tematów i zapoczątkować je na skype po to aby je powołać na forum
Zawsze łatwiej jest się dogadać, bo pisanie zajmuje więcej czasu i czasami sam się na tym łapię, że jak pomyślę o jakimś problemie i jego obszerności, to nawet nie chce się go zaczynać na forum, a tak może wspólnymi siłami coś się wstępnie uzgodni.
Jeżeli chodzi o forum, ja osobiście wole pisanie niż rozmowę konferencyjną. Co z tego, że "wspólnymi siłami coś się wstępnie uzgodni", jeżeli pozostali nie będą mieli o tym pojęcia?
dominodmo napisał:
Jeżeli chodzi o forum, ja osobiście wole pisanie niż rozmowę konferencyjną. Co z tego, że "wspólnymi siłami coś się wstępnie uzgodni", jeżeli pozostali nie będą mieli o tym pojęcia?
- wszystkie formy komunikacji przydają się w ogrywaniu bukmacherów i dobrze wiesz o tym.!!!
W pewnych określonych formach tak. Ale tutaj nie skorzysta na tym nikt poza kilkoma ludźmi 
dominodmo napisał:
W pewnych określonych formach tak. Ale tutaj nie skorzysta na tym nikt poza kilkoma ludźmi
Wiesz !!! skype jest tak fenomenalną formą komunikacju dla graczy, że warto je propagować choćby w ten sposób, bo z tego co widzę to nie jest zbyt popularne.