serek5555 napisał:
SanTooS napisał:
Znowu Bankrut... czuje że gdybym grał na faworyta po podobnych kursach to trafiłbym 8 razy niespodziankę...
Sam nie mogę uwierzyć że 8 razy nie trafiłem a typy były przemyślane. Jak widać warto grać po kursach 1.7-1.8 ryzyko jest mniejsze niż myślałem.SanTooS głowa do góry, testy to zabawa ale ma jedną prawdziwość - prawdę Ci powie.
Chociaż rozumiem, że człowiek ileś tam czasu typował i nagle KONIEC, więc robi się nam troszke smutno ale jakby nie patrzeć to fajna zabawa, dzięki której nie straciliśmy nic, oprócz chwil spędzonych nad testem a zyskaliśmy bardzo dużo, bo wiedzę.
Zabawa nie zabawa ... wiem po sobie, że gra progresją uczy pokoro i ćwiczy silną wolę
.
Lukic napisał:
Zabawa nie zabawa ... wiem po sobie, że gra progresją uczy pokoro i ćwiczy silną wolę
.
Tyle już testów robiłem że tą siłą woli powinienem przedmioty przestawiać jak Jedi 
SanTooS napisał:
Lukic napisał:
.
Tyle już testów robiłem że tą siłą woli powinienem przedmioty przestawiać jak Jedi
Po każdym wtopionym teście zadaj sobie pytanie.... co źle zrobiłem..., w jaki sposób mogłem dobierać lepsze spotkania.........., co wpłynęło na to, że ten pewniak mi nie wszedł..... Tego typu pytania zadaje sobie za każdym razem jak wtapiam
. Do tego testu na forum co prowadzę na H(0:1) [X] już wiem, że typy z rożnego rodzaju pucharów się nie nadają
.
Średnia kursu z 8 ostatnich kuponów z testu to 1,90, a 8 progów na ten kurs to bardzo mało, ja 8 progów grałem na 1,60, a i tak czasami było gorąco, więc nie ma się co dziwić, po prostu za mało progów.