woof napisał:
Kurekq napisał:
Szczerze mówiąc sam nie wiem dlaczego inni użytkownicy wolą propagować system "slęczenia przy komputerze" (może tym artykułem podejmę dyskusję?) gdyż w mojej opinii taka gra wcale nie jest bezpieczniejsza niż moja, a na pewno mniej wygodna.
Tyle na temat systemów gry i organizacji grania kuponów. Następnym razem będą rady nt. gry.- zapewne nie wpdłeś na moje posty na ten temat, ale wręcz taki sam system, albo podobny gdzieś opisywałem i dzięki, że się na nowo zajołeś wyjaśnieniem takiej gry.
Ojjjj przyda się przeczytanie tego postu wielu graczom i dzięki za takie wyjaśnienie tematu.
Kolega Lukic zna doskonale taką grę i może wiele na ten temat powiedzieć, bo przerabiał to w realnej grze. Jak opisałeś tak jest, ale w realnej grze trochę jest kłopotów ponieważ przy czarnych seriach jest sporo stresu i nie każdy wytrzymuje go.
Ja proponując ten styl gry kiedyś nawet nie spodziewałem się, że stwarza on takie możliwości jakich się dopatrzyłem to gdzieś kiedyś komuś napisałem na tym forum jak grać kilkoma progresjami na raz, ale nie pomyślałem, że można to zastosować w ramach oszczędności czasu. Bardziej myślałem o tym, aby grać kilka mezcy w tym samym czasie z uwagi na wykorzystanie dobrych typów.
Twoje podejście może nie jest nowatorskie, ale jest nowe i przydatne w kwestii osczędności czasu i przyznam się, że na ten pomysł nie wpadłem, ale przecież wszystkiego nie jestem w stanie ogarnąć.
Dzięki za nowy pomysł i pomoc.
Jeżeli chodzi o temat i jego funkcjonowanie to obiecuję, że zrobię nowy temat tylko z Twoimi postami.
- będzie to zamknięty temat i tylko ja tam będę wklejał Twoje posty / artykuły, bo innej możliwości nie mam.
pamiętam ten twój post o tym graniu raz dziennie na kilka progresji naraz to był bardzo dobry pomysł jeśli chodzi o szczędność czasu i zysków, w dobrym kierunku idziecie, ja gram obecnie systemem matematycznym który mnoży tylko moje zyski. mam pytanie które mnie niepokoi, czy nie dostaliście limitów jeszcze u zadnego bukmachera?? bo ja niestety tak!!!!!!!
mam pytanie które mnie niepokoi, czy nie dostaliście limitów jeszcze u zadnego bukmachera?? bo ja niestety tak!!!!!!!
Grałeś tylko na jednym buku?? jak długo?? jakie stawki??? ile wyciągałeś?? no i jakie limity dostałeś??
Mi do ogrywania buków na taką skale żeby mi limity wstawiali jeszcze nie doszedłem - jak dojdę to będzie dla mnie powód do dumy przed kumplami, że buki się mnie boją
Interesuję mnie jak szybko mogą dojść do wniosku, że coś chyba kombinuję.
Ja gram teraz u 3 na raz I i II próg Betsafe (co lepsze płasko jestem na nie wielkim plusie) a wyżej Betsson i Tobet i miksuję progi (zależnie od kursów) więc liczę, że nigdy nie nabiorą podejrzeń. Co wy na to??