Witam, założyłem konto w betfair, wpłaciłem pieniądze, zagrałem w kasynie i wygrałem. Teraz aby wypłacić wygraną musiałem potwierdzić wiek. Jako, że karte kredytową mam w zł, bank odrzucił ją. Wybrałem więc drugi sposób potwierdzenia tożsamości, poprzez wysłanie skanu dowodu. Moje pytanie brzmi: ile się czeka na takie potwierdzenie?. Maila wysłałem na adres: agedocs@betfair@.com. Dodatkowo wcześniej zarejestrowałem się w expekt, również wpłaciłem pieniądze, ale później gdy chciałem wpłacić pieniądze, dostawałem odmowę jej realizacji. Wysłałem skan dowodu, wyciągu z banku, ale mam problem ze screenshotem. Pieniądze wpłacałem poprzez money24, skad mam wziąść zrzut tego przelewu?. Czy wyciąg z banku musi być z ostatnich trzech miesięcy?. Bo podałem troche starszy. Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
Po pierwsze to weryfikacje konta robi się przed wpłatą gotówki, bo wtedy bukmacherzy rozsądnie gadają i trzyma się ich maile z supportu potwierdzające pełną weryfikację umożliwiającą wypłatę, aby mieć czym ich trzymać za kark w razie jakichś kłopotów przy wypłacie.
Wielu bukmacherów przy wypłacie robi wiele problemów licząc na to, że właściciel konta nie będzie mógł spełnić ich wszystkich zachcianek, a zrobienie pełnej weryfikacji potrzebnej do wypłaty przed wplatą kapitału stawia ich pod ścianą i nie robią sobie wtedy jaj / jest to łatwiejsza droga i mniej dolegliwa, bo jak chcą mieć gracza to muszą być uprzejmi\
W Twojej sytuacji to Ty jesteś pod ścianą i musisz czekać tyle ile bukmacher zechce, ale ja nie miałem jakoś kłopotów w betfair i myślę, że ty też nie będziesz miał jednak musisz uzbroić się w troszeczkę cierpliwości.
Co do expekta to myślę, że nie zaakceptują starszego wyciągu niż 3 miesiące, bo chyba nigdzie nie akceptują starszych. / ni akceptują także elektronicznych wyciągów, ale czy wszędzie to nie wiem.
Spotkałem się z takim bukmacherem co poprosili gracza o weryfikację konta za pomocą screena z dowodu, wyciągu z konta bankowego i rachunku za prąd, lub podatek od nieruchomości, ale wszystko potwierdzone notarialnie. Gracz chcąc wypłacić 250 zł w tym swoją stówkę zrezygnoał i pewnie szybko przegrał, bo co mu pozostało tylko grać i ugrać więcej aby starczyło na notariusza.
Radzę zawsze robić weryfikację przed wpłatą i dokładnie się dowiadywać jak konto należy zweryfikować aby nie było kłopotów przy ewentualnej wypłacie, prosić o zobowiązujący e-mail potwierdzający pełną weryfikację konta uprawniającą do wypłaty i trzymać to w skrzynce pocztowej przynajmniej do pierwszej wypłaty u tego bukmachera.
Witam, odpisali, że zweryfikują dane w ciągu 48h. Co do otworzenia konta, to nie jest tak, że najpierw-po założeniu konta-, należy wpłacić jakąś sume, a później potwierdzenie wieku?.
amarson napisał:
Witam, odpisali, że zweryfikują dane w ciągu 48h. Co do otworzenia konta, to nie jest tak, że najpierw-po założeniu konta-, należy wpłacić jakąś sume, a później potwierdzenie wieku?.
- właśnie o tym pisałem w poprzednich postach, że można weryfikować przed wpłatą kapitału, a właściwie powinno się to zrobić aby mieć spokój.
Uff, udało się
, mam potwierdzony wiek i mogę przelać już pieniądze. Naprawde jestem bardzo zaskoczony, że tak szybko ta sprawa została załatwiona. Nie minęło nawet 12h, a już wszystko git. Wystarczył skan dowodu wysłany na maila. Super.
Pozdrawiam
>>>Woof....Witam.Twoj kod mam wpisac w okienko czy on tam juz pojdzie z automatu?BF faktycznie zada przy weryfikacji by skan lub fax dokumentu tozsamosci byl potwierdzony przez policje itd??czy by skorzystac z mozliwosci gry FUN wystarczy sie zarejestrowac czy mozna dopiero po wplacie?Pisalem do nich juz pare dni temu,ale zdaje sie olewaja niezarejestrowanych:(
Ostatnio edytowany przez addam44 (2010-08-19 23:10:27)
addam44 napisał:
>>>Woof....Witam.Twoj kod mam wpisac w okienko czy on tam juz pojdzie z automatu?BF faktycznie zada przy weryfikacji by skan lub fax dokumentu tozsamosci byl potwierdzony przez policje itd??czy by skorzystac z mozliwosci gry FUN wystarczy sie zarejestrowac czy mozna dopiero po wplacie?Pisalem do nich juz pare dni temu,ale zdaje sie olewaja niezarejestrowanych:(
"Czy posiadasz kod promocyjny lub kod ‘Polecaj i Zarabiaj’?"
Tak Nie
Zaznaczasz tak i wpisujesz kod referencyjny w okienku poniżej
.
KOD
Nie trzeba potwierdzać dokumentów... wysyłasz tylko skan dowodu osobistego i po sprawie. Im szybciej to zrobisz tym lepiej
. Zabawa w FUN jest dostępna po rejestracji w Betfair.com. Z tego co pamiętam to mail aktywujący konto Betfair FUN nie przychodził na żaden z maili typu wp, op, czy onet. Musiałem założyć konto e-mailowe w g-mail
.
Sorki Woof, że się wtrąciłem 
>>>Lukic...DZIEKUJE:)ale...POMOCY!!!gdzie na str.glownej BF jest zakladka przez ktora moge zarejestrowac sie do Fun???Konto juz zalozylem i KREW MNIE ZALEWA !!!BF ma wyjatkowo nieintuicyjna obsluge!:o
Ostatnio edytowany przez addam44 (2010-08-20 14:22:21)
addam44 napisał:
>>>Lukic...DZIEKUJE:)ale...POMOCY!!!gdzie na str.glownej BF jest zakladka przez ktora moge zarejestrowac sie do Fun???Konto juz zalozylem i KREW MNIE ZALEWA !!!BF ma wyjatkowo nieintuicyjna obsluge!
To jest odrębna kompletnie stronka: http://216.157.38.77/playbf/
Załóż e-maila g-mail, bo z niewiadomych przyczyn na wp, o2, oneta nie przychodzi od nich link aktywacyjny
.
>>>Lukic Dzieki:)mam konto w g-mail.ALE...widze ze to wylacznie po angielsku:((((to co mi po takiej"pomocy".W ogole-nie znam buka z gorzej zchrzaniona strona:(
Ostatnio edytowany przez addam44 (2010-08-20 16:10:57)
addam44 napisał:
>>>Lukic Dzieki:)mam konto w g-mail.ALE...widze ze to wylacznie po angielsku:((((to co mi po takiej"pomocy".W ogole-nie znam buka z gorzej zchrzaniona strona:(
No niestety Betfair ForFun jest tylko po angielsku..., ale Betfair.com to co innego strona jest po polsku i bardzo czytelna jak dla mnie
.
HEY!!!!Mam problem z supportem BETFIRE.Od piatku wyslalem im 3 maile w sprawie weryfikacji danych osobowych i NIC!:(Oni w wekend nie pracuja?Takiego lekcewazenia niespotkalem nawet ze strony trzeciorzednych bukow typu BETGUN.Do 24h zawsze odpowiadaja!A ja kasy przed pozytywna weryfikacja nie mam zwyczaju wplacac.Czy mozna w BF pogadac z kims po polsku?B.prosze o pare odpowiedz bo krew mnie zalewa::13::
addam44 napisał:
HEY!!!!Mam problem z supportem BETFIRE.Od piatku wyslalem im 3 maile w sprawie weryfikacji danych osobowych i NIC!:(Oni w wekend nie pracuja?Takiego lekcewazenia niespotkalem nawet ze strony trzeciorzednych bukow typu BETGUN.Do 24h zawsze odpowiadaja!A ja kasy przed pozytywna weryfikacja nie mam zwyczaju wplacac.Czy mozna w BF pogadac z kims po polsku?B.prosze o pare odpowiedz bo krew mnie zalewa::13::
Ja takowych problemów nie miałem 
Nie wiem - na jaki adres mailowy pisałeś - ale na tym powinno być ok. : polska@betfair.com
A jeżeli chodzi o wpłatę - dopóki nie zweryfikujesz swoich danych osobowych - to wpłacanie kasy ma niewielki sens....
Grać będziesz mógł - ale wypłata zostanie zablokowana....
Tak więc kolejno:
1. Weryfikacja danych osobowych (scan dowodu osobistego powinien wystarczyć)
2. Wpłata kasy
3. Gra 
Przynajmniej w tej kolejności ja to robiłem - i póki co, problemów nie miałem 
addam44 napisał:
Betfair to nie jest typowy bukmacher raczej bardziej giełda i raczej nie olewają nikogo, ale może napisałeś pod zly adres, albo ktoś jest chory lub na urlopie to może się przytrafić jakaś zaległość
// ja nie jestem ich pracownikiem to dokładnie nie wiem dlaczego Ci nie odpisali - napisz jeszcze raz w poniedziałek i popatrz aby napisać pod właściwy adres \\
W przypadku jakichkolwiek pytań należy wysłać do Betfair wiadomość email. W godzinach urzędowania polskiego Biura Obsługi Klienta staramy się odpowiadać na wszystkie wiadomości email w ciągu 4 godzin. Posiadacze kont Betfair proszeni są o podawanie w korespondencji swojej nazwy użytkownika.
Biuro obsługi klienta oraz przyjmowania zakładów przez telefon czynne jest całą dobę siedem dni w tygodni (obsługa anglojęzyczna) oraz od 15:00 do 5:00 (czasu pekińskiego) we wszystkie dni tygodnia (obsługa w języku chińskim mandaryńskim/kantońskim).
Proszę wysyłać wiadomości e-mail pod właściwy adres:
Pytania dotyczące zakładów i konta: polska@betfair.com
Informacje dotyczące zakładów i kont na terenie Australii i Nowej Zelandii: ausinfo@betfair.com
Pytania dotyczące marketingu: Polish.Marketing@betfair.com
Pytania dotyczące zatrudnienia: jobs@betfair.com
Wszelkie inne pytania dotyczące interesów: corporate@betfair.com
Można również kontaktować się z nami telefonicznie:
Telefon
Międzynarodowy +44 203 059 8888
Korespondencje listową proszę przesyłać pod adres:
Betfair
PO Box 34467
London
W6 9WS
Wielka Brytania
- firma jest solidna i dziala na całym świecie więc może dlatego niezbyt dokładne i lakoniczne wiadomości / informacje i jeżeli można mieć jakieś pretensje to bardziej do polskich pracowników działających w naszym kraju, ale też nie ma się co dziwić, bo jak do tej pory to mamy w Polsce zakaz gry w necie.
>>>woof Pisalem na polska@betfire.com.Poczekam dzis jeszcze.Chcialbym w BF sprobowac tradingu bo ja juz obecnie gram wylacznie progresja system 2z3 tak ze do tradycyjnego obstawiania BF nie sa mi potrzebni.Dzieki woof.
Nie polska@betfire.com tylko polska@betfair.com. Sprawdz dobrze adres.
Spoko,sprawdzilem.Tylko tu sie pomylilem.........Ale,juz sie odezwali.Przeprosili twierdzac ze przyczyny(bo pisalem 4 razy!)byly niezalezne od nich.Proces weryfikacji obiecali zakonczy sie w 48h.Dziekuje tu za pomoc:)
Ostatnio edytowany przez addam44 (2010-08-23 17:28:31)
>>>Woof. Witam.Dlaczego nie zaznaczysz w WIDOCZNYM miejscu ze rejestrujac sie z Twojego kodu dostaje sie dodatkowo 20e(i Ty tez) po obrocie 200e w miesiac.Powinienes!Moze to i gdzies jest,ale np.ja trafilem na to zupelnie przypadkowo jak odp.dzis Zbywojowi w watku ktory z BF nie ma wiele wspolnego.Ja o tym dodatkowym bonusie nie wiedzac w piatek sie zarejestrowalem,teraz czekam na weryfikacje i...bez pospiechu;)a tak bede wiedzial by do 20.09 te 200e obrocic:)Przy okazji pytania:1.Ten bonus 20e jest do otrzymania niezaleznie od tego 35e?.2.Czy do obrotu liczy sie kazdy zaklad,tzn.np.stawiam 10e na back a po chwili 10 na lay i wtym momencie mam obrot 20euro czy 10?
addam44 napisał:
>>>Woof. Witam.Dlaczego nie zaznaczysz w WIDOCZNYM miejscu ze rejestrujac sie z Twojego kodu dostaje sie dodatkowo 20e(i Ty tez) po obrocie 200e w miesiac.Powinienes!Moze to i gdzies jest,ale np.ja trafilem na to zupelnie przypadkowo jak odp.dzis Zbywojowi w watku ktory z BF nie ma wiele wspolnego.Ja o tym dodatkowym bonusie nie wiedzac w piatek sie zarejestrowalem,teraz czekam na weryfikacje i...bez pospiechu;)a tak bede wiedzial by do 20.09 te 200e obrocic:)Przy okazji pytania:1.Ten bonus 20e jest do otrzymania niezaleznie od tego 35e?.2.Czy do obrotu liczy sie kazdy zaklad,tzn.np.stawiam 10e na back a po chwili 10 na lay i wtym momencie mam obrot 20euro czy 10?
Teraz to ja sam nie wiem jak jest z tymi bonusami, bo było inaczej do tej pory i tak często zmieniają zasady, że nie ogarniam ich regulaminów.
- do tej pory był bonus dla rejestrującego 30 e i jak z moim kodem referencyjnyn było 35 e
- oczywiście jakaś kasa była także dla mnie jak grający zrobił obrót 200e ale nie było miesięcznego limitu czasowego.
Teraz jest chyba bonus 20 e po zagraniu zakładu lub zakładów za kwotę 20 e {za nim zagrasz to napisz do nich czy musi to być jeden zakład, czy może być ich kilka co w sumie dadzą kwotę 20e}
- jest dodatkowy bonus dla rejestrującego 20e po obrocie 200e w 31 dni, ale tylko wtedy gdy rejestrujący poda podczas rejestracji mój kod referencyjny.
- ja jako polecający dostaję także kasę, ale ile i za co, to sam nie wiem, bo tak to jest zagmatwane, że nie łapięo co chodzi // kody punkty referencje wakacje i sam nie wiem co jeszcze\\
>>>Woof A bo generalnie Bf wydaje mi sie zagmatwane od poczatku choc Lukic twierdzi inaczej;)napisalem juz do BF w tej sprawie.Ten brak pospiechu z powoduje ze nim zaczne grac bede wiedzial wszystko.Albo...i nie::8::
Jeżeli grasz to samo zdarzenie na lay i back to tylko jedna kwota się liczy do obrotu.
dokładnie jak jest to poanalizuj swoje konto.
Teraz jest tylko 20e, a co jest z tym 35 to ja tez nie dostałem informacji co i jak // zapewne zniesiono ten 35e i dano 20e + 20 po obrocie 200e przy rejestracji z kodu referencyjnego //
addam44 napisał:
To dziady!
- bez przesady, ale bałagan mają, że hej.
Trzeba zagrać jeden zakład za 20 euro i wtedy dopiszą następne 20 euro, ale poczeka napiszę do nich.bo mają taki bałagan, że nie wiadomo co dziś obowiązuje, ja widzę conajmniej 3 różne wersje bonusowe.
Niestety,generalnie bonusy u wszystkich bukow maja tandencje znizkowa...