PartyBets daje 100 % bonusa powitalnego do trzykrotnego obrotu (kwota+bonus) z kursem minimum 2. Pasowało by mi takie wejście, natomiast nie mam zdania ani nie doczytałem jakiejś opinii na temat tego buka.
Ma ktos jakieś doświadczenia z nimi?
Rozpoznałem sytuację bojem i mam dość mieszane uczucia.
Bonus powitalny 100%: Owszem-tak, ale... Bonus dotyczy kwoty około 20 Euro, lub równowartość w USD, GBP-w odróżnieniu od innych bonusów powitalnych-tutaj trzeba 6 razy obrócić kwotą bazową po to żeby na koncie pojawił się bonus. Jak dla mnie rozwiązanie dyskusyjne.
Kursy nieco poniżej przeciętnej-słabiej niż np. w Tobecie, lepiej niż w Sportingbecie. Menu spolszczone, support mailowy lub telefoniczny-jednak telefoniczny tylko w j.angielskim.
SIlnik strony niemal tożsamy z silnikiem gamebookers, nieco inne kolory i odrobinkę inny układ.
Waluta zakładów tylko E,USD,GBP lub dolary kanadyjskie. Minimalny zakład w USD=0,10 czyli jakieś 30 groszy. Pasować może dla zwolenników progresji z pierwszym progiem o wartości połowy bułki kajzerki.
Generalnie mam mocno mieszane uczucia i nie wróżę sobie dłuższej przygody z tym bukmacherem.
Właściciele Gamebookers jest PartyGaming - jadna z największych firm hazardowych na świecie. Nic dziwnego, że PartyBets jest podobne do GB. Mają taką samą ofertę, kursy też chyba identyczne.
heinz_34 napisał:
Rozpoznałem sytuację bojem i mam dość mieszane uczucia.
Bonus powitalny 100%: Owszem-tak, ale... Bonus dotyczy kwoty około 20 Euro, lub równowartość w USD, GBP-w odróżnieniu od innych bonusów powitalnych-tutaj trzeba 6 razy obrócić kwotą bazową po to żeby na koncie pojawił się bonus. Jak dla mnie rozwiązanie dyskusyjne.
Kursy nieco poniżej przeciętnej-słabiej niż np. w Tobecie, lepiej niż w Sportingbecie. Menu spolszczone, support mailowy lub telefoniczny-jednak telefoniczny tylko w j.angielskim.
SIlnik strony niemal tożsamy z silnikiem gamebookers, nieco inne kolory i odrobinkę inny układ.
Waluta zakładów tylko E,USD,GBP lub dolary kanadyjskie. Minimalny zakład w USD=0,10 czyli jakieś 30 groszy. Pasować może dla zwolenników progresji z pierwszym progiem o wartości połowy bułki kajzerki.
Generalnie mam mocno mieszane uczucia i nie wróżę sobie dłuższej przygody z tym bukmacherem.
- wiesz jak zaczynałem ???
- nawet w teście grałem za mniej niż kajzerka, a teraz co powiesz ???
- proszę nie ironizować na temat stawek, a jeżeli już to poprosimy o historię Twojej gry u bukmachera !!!
Cały czas gram na najniższym progu za 0.3-0.5 PLN-stąd też ten PartyBets. Nerwy niepotrzebne i nie przystoją. Z kogo sie śmieję-z siebie się śmieję.
Odrobinę dystansu Kierowniku.
heinz_34 napisał:
Cały czas gram na najniższym progu za 0.3-0.5 PLN-stąd też ten PartyBets. Nerwy niepotrzebne i nie przystoją. Z kogo sie śmieję-z siebie się śmieję.
Odrobinę dystansu Kierowniku.
O brak dystansu, to raczej nie można mnie obwiniać i wie o tym większość uczestników forum.
- chyba ???
Z Twojego postu nie wynikało, że ironizujesz na swoj własny temat, ale jeżeli tak jest to sory.
- też mogę mieć słabszy dzień i czegoś nie zrozumieć.