Poddano mi pomysł na konkurs typerski z wpisowym.
Nagrody w konkursie będą pochodziły z wpisowego wszystkich uczestników.
- wpisowe będzie wynosiło w zależności od ilości uczestników około 10 - 20 zł
- regulamin i zasady konkursu podam wstępnie ja, ale będę uwzględniał Wasze uwagi.
Proszę wstępnie deklarować chęć udziału wkonkursie w tym temacie.
Czekam na zgłoszenia, uwagi, propozycje i pytania.
Ja chętnie wezmę udział.
Też się dopisuję.
Jako uwagi/sugestie - można wykorzystać pomysł na jakim był prowadzony konkurs "hity z zielonej murawy" - czyli zestaw typów na weekend z kilkudniowym wyprzedzeniem. I tak przez X weekendów...
I ja również
.
Ja też bym się dopisał, ale w moim przypadku ktoś musiałby zapisywać moje typy ponieważ nie chciałbym być posądzony o malwersacje.
- co do regulaminu, to tak bym go ułożył aby nie dawał mi handicapu.
wchodzę w to,dajcie znać gdzie wpłacać wpisowe
Równiez jestem zainteresowany, proponuje tutaj zrobic konkurs na typ z doskonala analiza na dane wydarzenie i wygrywa ten, kto zrobi to najdociekliwej (subiektywna ocena) i popranwie oczywiscie przewidzi wynik. 
Kurekq napisał:
Równiez jestem zainteresowany, proponuje tutaj zrobic konkurs na typ z doskonala analiza na dane wydarzenie i wygrywa ten, kto zrobi to najdociekliwej (subiektywna ocena) i popranwie oczywiscie przewidzi wynik.
- odpada takie rozwiązanie > można bawić się w subiektywny konkurs, ale za sponsorskie pieniądze, a w sytuacji gdy wszyscy wpłacają wpisowe, to zasady konkursu muszą być wymierne i niezależne od żadnychinnych warunków ocennych.
woof napisał:
Kurekq napisał:
- odpada takie rozwiązanie > można bawić się w subiektywny konkurs, ale za sponsorskie pieniądze, a w sytuacji gdy wszyscy wpłacają wpisowe, to zasady konkursu muszą być wymierne i niezależne od żadnychinnych warunków ocennych.
Popieram. Żeby każdy miał równe szanse nie mogą być to też typy wybierane przez uczestników. Sprowadza się więc do typowania podanych spotkań.
gimek napisał:
Popieram. Żeby każdy miał równe szanse nie mogą być to też typy wybierane przez uczestników. Sprowadza się więc do typowania podanych spotkań.
Właśnie w tym problem, że gdybym ja chciał w nim uczestniczyć to typy powinny być podawane przez uczestników i to by było najbardziej sprawiedliwe. Ważne jest aby każdy podał ich równą ilość w czasie gry i trzeba by tu ułożyć jakiś plan w/g którego uczestnicy będą podawać pakiety typów do typowania.
Moim zdaniem będzie to najbardziej sprawiedliwy system, bo każdy poda swój pakiet z dziedzin w których czuje się mocny, a jak będzie to po równo podawanych typów do gry dla każdego, to powinno być ok.
Myślę, że jakiś plan / zasady opracuję, aby były do zaakceptowania przez wszystkich uczestników.
Proszę chętnych do dopisywania się ponieważ muszę wiedzieć czy warto zajmować się tym konkursem.
woof napisał:
Ja też bym się dopisał, ale w moim przypadku ktoś musiałby zapisywać moje typy ponieważ nie chciałbym być posądzony o malwersacje.
- co do regulaminu, to tak bym go ułożył aby nie dawał mi handicapu.
Na to na pewno znajdziemy sposób - np wyślesz mailem swoje typy do dwóch osób, jedna to wpisze, druga potwierdzi i będzie wiadomo że to Twoje typy i że posty nie są edytowane...
Lista osób chętnych do udziału w konkursie:
- kurekq
- woof
- [dopisać się]
- kurekq
- woof
- gimek
- [dopisać się]
- kurekq
- woof
- gimek
- Nostromo > Jestem chętny, ale przy wpisowym 10 zł.
- kurekq
- woof
- gimek
- grzelu21
E tam, jak wpisowe będzie 10zł a uczestników 5ciu to co to za wygrana?
Ja jestem za tym żeby wpisowe było z 50zł.
Ale to zobaczymy ile ludzi się zapisze...
- kurekq
- woof
- gimek
- grzelu21
>>> proszę się dopisywać do listy
>> jak będzie większa liczba chętnych to postaram się aby betplatform.com też coś dołożyło do puli.
> nie obiecuję na pewno, bo w tej chwili nie wiem ile osób w konkursie zadowoli serwis, ale ........
Ciekawa sprawa, bo na dole forum można zauważyć, że:
- Mamy 14754 zarejestrowanych użytkowników
- Na Forum jest 22 użytkowników :: 10 Zarejestrowany i 12 Gości
a do konkursu raptem 5ciu chętnych. Co jest? Nikt nie chce dobrze się pobawić i być może też coś wygrać? 
gimek napisał:
Ciekawa sprawa, bo na dole forum można zauważyć, że:
- Mamy 14754 zarejestrowanych użytkowników
- Na Forum jest 22 użytkowników :: 10 Zarejestrowany i 12 Gości
a do konkursu raptem 5ciu chętnych. Co jest? Nikt nie chce dobrze się pobawić i być może też coś wygrać?
To świadczy tylko o jednym... jak wielu z nas nie jest jeszcze przekonanych do progresji.
Lukic - my tu w tym wątku zapisy do konkursu robimy a nie namawiamy nikogo na progresję a jedynie na dobrą zabawę 
Forum to nie tylko progresja hehe
grzelu21 napisał:
- kurekq
- woof
- gimek
- grzelu21
-kesilo
- kurekq
- woof
- gimek
- grzelu21
>>> proszę się dopisywać do listy
>> jak będzie większa liczba chętnych to postaram się aby betplatform.com też coś dołożyło do puli.
> nie obiecuję na pewno, bo w tej chwili nie wiem ile osób w konkursie zadowoli serwis, ale ........