pewnie już było ale pomyślałem że fajnie by było mieć zebrane wszystkie strategie w jednym miejscu , wiec :
jak grac ?
muminek92 napisał:
pewnie już było ale pomyślałem że fajnie by było mieć zebrane wszystkie strategie w jednym miejscu , wiec :
jak grac ?
Strasznie ogólnikowe pytanie zadałeś
. Jeśli chodzi o Twoje stwierdzenie to owszem warto zebrać niektóre sposoby gry w jednym miejscu i opisać dokładnie. Jednak wracając do Twojego pytania to nie potrafię Ci odpowiedzieć
. Ja bym rozróżnił trzy sposoby (strategie) gry: płaska stawka, progresja i trading. Jest to podział głównie ze względu na stawkowanie, ale według mnie najważniejszy. Do każdej strategii przydzielić można wiele czynników np: kursy, zdarzenie, single, ako, systemowe (2/3.. itp) co tworzy nam kolejne podziały strategi. Także pytanie strasznie ogólnikowe
. Stworzyć taki temat jak napisałeś wymagał by sporej wiedzy, doświadczenia i oczywiście czasu. Strategia gry progresją została opisana dość wyczerpująco w temacie http://www.betplatform.com/pl/forum/t67 … esja.html. Opisanie strategi gry tradingiem zajęłoby na pewno dużo więcej
.
muminek92 napisał:
jak grac ?
- raczej nie, bo byłoby to za bardzo zagmatwane, a temat miałby sporo stron.
- teraz sam temat mówi o czym on jest, a w temacie zbiorczym musiałoby się szukać.