Każdy z nas marzy o wielkiej kasie , i mysli jak by tu wygrac czy zarobic pieniadze .W dzisiejszych czasach trudne sytacje materialne chcemy rozwiazac poprzez wygranie pieniedzy i myslimy wygramy i bedzie wszystko lepiej chce tez was przestrzec moi kochani bo z reguły głupie wysłanie totka to niby nie hazard ale trzeba uważac zeby nie posunąć sie za daleko .Ja sam zaczynalem od gry w totolotka , potem były zakłady bukamcherskie .Na poczatku grałem za małe stawki 2 zł no góra 20 zł wydawałem na gre co tydzien .Potem siedziałem nocami myslałem nad systemami no i gralem za wieksze stawki aż pewnego dnia zabrakło mi pieniedzy na gre u bukamchera i zrobiłem najgorszy bład w zyciu poszłem do banku po kredyt pierwszy raz mysłe wezme tylko 5000 zł no i starczyło mi na mieciac do gry.
wiecej przeczytasz na http://hazradzista.blogspot.com pamietaj życie to gra ale z głową!!!!!!
Ostatnio edytowany przez scorpio (2011-04-18 23:21:40)
Równie dobrze można polecać działy Responsible Gambling, które powinny byc u KAŻDEGO współczesnego bukmachera. Sprawdźcie ten na Betsson, tam jest nawet osobny support od tego, aby każdy mógł czuć się bezpiecznie.