Woof, jeśli ogłoszenie nadal aktualne to czy mógłbym dostać moderatora?
Z tego co widzę to wolny pozostał dział "Typy i kupony" (na mnie w dziale poker nie licz, jestem kompetnie zielony w temacie
).
Myśle że mam na tyle długi staż tutaj, w dodatu troche wiedzy, że poradziłbym sobie. Co Ty na to?
Długo się zastanawiałem i podjełem pewną decyzję. Z racji tego, że w moim życiu sporo się pozmieniało i mam sporo na głowie oraz dodatkowo nie wiem czy np. za tydzień znowu nie będę strasznie pochłonięty pracą, tak, że nie będę miał czasu na nic chciałbym, żebyś >>woof<< zdjął mi funkcje moderatora w dziale piłka nożna i przekazał ją komuś kto będzie miał czas żeby wspólnie z >>eldezet<< tam podziałać, bo na pewno pomoc by mu się przydała. Kto wie, może to właśnie >>gr3gor<< by się tego podjął a ewentulanie mnie mógłbyś wrzucić do Typy i kupony, bo na zerkanie i chwilową moderację zawsze się czas znajdzie. Oczywiście jeśli >>gr3gor<< chciałby przejąć pałeczkę z działu piłka nożna.
White Wolf, kłopot w tym że ja jednak wolałbym dział Typy i Kupony, może też być koszykówka, tenis, ewentualnie siatkówka lub dział Bukmacherzy. Z piłką nozną jakoś mi ostatnio nie po drodze i właściwie jestem na bieżąco tylko w kwestii Premier Ligue. Po prostu nie czuję się na siłach i nie chciałbym zaniżać poziomu.
Co do Ciebie, to może wstrzymaj się z decyzją o rezygnacji, co? To że teraz nie masz czasu to nie znaczy że już nigdy go nie będziesz miał. Mnie nie było ponad miesiac prawie w ogóle na forum (sesja), dopiero teraz wróciłem, bo mam go troche więcej. Zachowaj sobie rangę, tu i tak jest może 8 osób co się regularnie udzielaja więc nie ma sensu przerzucac się tym modem, jak ma się czas to się pisze, proste.
Skoro tak to ok
Swoją drogą zauważyłem, że na forum nie ma działu o koszykówce - tylko temat. Może gdybyś chciał się zająć prowadzeniem takiego działu to >>woof<< by go stworzył na forum. Spróbuj w tym kierunku jeszcze 
Ostatnio edytowany przez WhiteWolf (2009-03-09 15:17:43)
gr3gor napisał:
White Wolf, kłopot w tym że ja jednak wolałbym dział Typy i Kupony, może też być koszykówka, tenis, ewentualnie siatkówka lub dział Bukmacherzy. Z piłką nozną jakoś mi ostatnio nie po drodze i właściwie jestem na bieżąco tylko w kwestii Premier Ligue. Po prostu nie czuję się na siłach i nie chciałbym zaniżać poziomu.
Co do Ciebie, to może wstrzymaj się z decyzją o rezygnacji, co? To że teraz nie masz czasu to nie znaczy że już nigdy go nie będziesz miał. Mnie nie było ponad miesiac prawie w ogóle na forum (sesja), dopiero teraz wróciłem, bo mam go troche więcej. Zachowaj sobie rangę, tu i tak jest może 8 osób co się regularnie udzielaja więc nie ma sensu przerzucac się tym modem, jak ma się czas to się pisze, proste.
- ok dział z typami jest Twój
- jak masz jakiś pomysł co do jakiegoś sportu to czekam na odp. / jaki sport możesz poprowadzić, ale tak raczej ze znawstwem i sumiennie ?
Najchętniej to kosza lub tenis, ale raczej jeszcze nie teraz, jak coś wymyślę konkretnego to dam Ci znać.
gr3gor napisał:
Najchętniej to kosza lub tenis, ale raczej jeszcze nie teraz, jak coś wymyślę konkretnego to dam Ci znać.
- noooo fajnie // myślę, że możesz zacząc prowadzić własny temat o tenisie
- jak zechcesz zostac moderatorem to taki temat natychmiast powołam ok?
Można taki teamt utworzyć ale pytanie po co?
Zeby to miało jakiś sens to musi być przynajmniej 4,5 osób z jakąś wiedzą i motywacją do udzielania się żeby zawiązała się jakaś dyskusja. Mam sam do siebie pisac?
Wogóle to niepokoi mnie to co się dzieje z forum. Gdzie się podziała elita: Yankes, WhiteWolf, Eldezet i inni?
Rozumiem że teraz jest taki okres że nie bardzo jest co typować ale dziwi mnie ten brak aktywności.
Ok, w sumie mozemy założyć taki dział czy wątek ale nie obiecuje że będę prowadził go jakoś regularnie, w końcu sesja się zbliża itp.
gr3gor napisał:
Można taki teamt utworzyć ale pytanie po co?
Zeby to miało jakiś sens to musi być przynajmniej 4,5 osób z jakąś wiedzą i motywacją do udzielania się żeby zawiązała się jakaś dyskusja. Mam sam do siebie pisac?
Wogóle to niepokoi mnie to co się dzieje z forum. Gdzie się podziała elita: Yankes, WhiteWolf, Eldezet i inni?
Rozumiem że teraz jest taki okres że nie bardzo jest co typować ale dziwi mnie ten brak aktywności.
Ok, w sumie mozemy założyć taki dział czy wątek ale nie obiecuje że będę prowadził go jakoś regularnie, w końcu sesja się zbliża itp.
- żeby zebrało się kilka osób, to najpierw musi być ta pierwsza osoba która zostaje najczęściej nr 1
- a jak myślisz ??? dlaczego ja zaczołem pisać na tym forum jako prawie jedyny zwolennik progresji ??
- tez na samym poczatku byłem jedyny i osamotniony, a teraz jesteśmy już jednym z bardziej znanych for.
- czy wiesz jak przyjemnie jest wpisać w google "progresja w/g woofa" i tam Ci się otwierają Twoje wpisy ???
Jeszcze inaczej - trzeba być prawie masochistą aby promować swoje poglądy na forum i ja takim jestem, a Ty możesz takim być, bo opinia o tenisie i grze bukmacherskiej jest zła, a zapewne dlatego, że wiedza o tej grze jest mało znana i właśnie Ty możesz na tym forum zmienić powszechne mniemanie o tym sporcie w bukmacherce.
Mogę jedno powiedzieć, jeżeli Cię będzie cieszyć jakakolwiek pozytywna opinia o Twojej działalności na forum to już warto napisać kilka postów, bo ja wiem jak jest przyjemnie poczytac posty z podziękowaniami i pozytywną opinią, a czasami nawet zachwytem jak wejdzie typ za większą kasę albo na jednym z ostatnich progów.
Jeszcze ważniejszą jest sprawa pocieszenia i czasami wyciągnięcia ręki do innych kolegów mającyvch problemy, a rada właśnie w temacie który Ciebie interesuje będzie dla wielu dużum handicapem w grze i zapewniam Cię, że wielu podziękuje za wsparcie nawet wtedy jeżeli przegra na Twoim typie, bo tak nie boli jak pomyli się znawca i każdy sobie powie - nie byłem sam i nie sam się pomyliłem >> tak bywa.
Ostatni post jest dosyć stary
czy coś w tym temacie się zmieniło?