W Betgun nastąpiła jakaś zmiana w płatnościach, podobno ustawa nakazuje, że nie mogą już trzymać pieniędzy klientów na własnym rachunku bankowym. Rozwiązane jest to poprzez pośredników. Przeszukuje właśnie informacje odnośnie tych pośredników. Czy ktoś z Was już się z tym spotkał? Na stronie betgun zauważyłem dodatkowo, że mają promocję starterową oraz zwiększają 30% wkład; z tego tyłu, że reaktywują się.
Od teraz wpłaty przechowywane są na rachunkach instytucji finansowych, dzięki czemu są dobrze zabezpieczone.
Teraz została promocja starterowa, można uzyskać do 140 zł po pierwszym zasileniu konta u bukmachera. Zauważyłem, że uruchomili także program partnerski. Tu pojawia się moje pytanie- czy to się opłaca? Bo bardzo mnie to zaciekawiło- wiązanie przyjemności z pożytecznym.
tambi napisał:
Teraz została promocja starterowa, można uzyskać do 140 zł po pierwszym zasileniu konta u bukmachera. Zauważyłem, że uruchomili także program partnerski. Tu pojawia się moje pytanie- czy to się opłaca? Bo bardzo mnie to zaciekawiło- wiązanie przyjemności z pożytecznym.
Jeżeli masz dużo znajomych zainteresowanych bukmacherką, lub masz gdzie rozpropagować bukmachera to napewno się opłaci.
Próbowałeś może sił w programach partnerskich? Bo chciałbym zasięgnąć dalszych opinii na ten temat. Wygląda to obiecująco- właściwie pieniądze zarabiają się same
.
tambi napisał:
Próbowałeś może sił w programach partnerskich? Bo chciałbym zasięgnąć dalszych opinii na ten temat. Wygląda to obiecująco- właściwie pieniądze zarabiają się same
.
- jak widać w moim podpisie coś podobnego do programu partnerskiego mam w Betfair
- jest to premia za każdego co się zarejestruje w Betfair, poda mój kod referencyjny i wpłaci swoje pieniądze, oraz zrobi odpowiedni obrót
- nie są to jakieś duże, a nawet średnie kokosy, ot po prostu od czasu do czasu wpadnie parę zł na piwo
Wiem, że są inne programy partnerskie co mówią o kasie za grę poleconych przez Ciebie graczy i mówią one o jakimś % od kasy za jaką grają poleceni, ale ja teym nigdy się nie zajmowałem więc nie mogę nic na ten temat powiedzieć.
- wiem jedno, że z tej kasy się nie utrzymasz, może to być tylko od czasu do czasu parę zł na grę lub piwo
Acha, już rozumiem. Poczytałem i tam jest, że 40% kwoty zakładowej trafia do kieszeni. Właściwie łącząc to z promocjami starterowymi i innymi, które z pewnością się pojawią to może i trochę być. Ale przyznam rację- jak tak przemyślałem to wielkiej kasy nie ma, chociaż zawsze to jakiś dodatek. Dzięki woof za udzielone informacje
.
BTW.
Kursy na najbliższe spotkania z betgun.
1 Newcastle United-Everton FC- Zakład bez remisu 1,61 2,21
1 Arsenal FC-West Bromwich Albion- Zakład bez remisu 1,10 5,90
2 Blackburn Rovers-Chelsea FC- Zakład bez remisu 5,46 1,12
1 Liverpool FC-Swansea City- Zakład bez remisu 1,05 8,60
2 Fulham FC-Tottenham Hotspur- Zakład bez remisu 2,21 1,61
Dzięki dobrze złożonemu kuponowi można trochę zarobić.
Ostatnio edytowany przez tambi (2011-11-03 15:41:14)
Widać, że dbają o klientów, wprowadzając płatności moneybookers:)
O! Dobrze wiedzieć, zaraz sprawdzę
Podobno w lutym ruszają nowe promocje związane z bonusami od wpłat.
Dodatkowo zauważyłem nowe zakładki na stronie głównej: Hot Offers oraz Top Bets
Widzieliście ciekawe zakłady handicapowe w Betgun?
np.
Leszno-Wrocław- handicap: 0-24 1,90 10,00 1,90
Leszno-Wrocław- handicap: 0-22 1,80 10,00 2,00
Leszno-Wrocław- handicap: 0-20 1,65 10,00 2,25
Mało który bukmacher oferuje takie zakłady, ja wybieram zdecydowanie:
Toruń-Zielona Góra- handicap: 0-14 2 1.75
Wiadome, że Zielona Góra na wyjeździe to inna drużyna, jednak liczę, że doświadczony PePe wkońcu się spasował, Jonsona stać na 10 pktów +, a Rune Holta jedzie w swoim niedawnym domu, dodając, że ma nóż na gardle, niepewną sytuację to musi dziś pojechać przyzwoicie. Dodając Dudka, który prawdopodobnie pojedzie więcej niż 4 razy to liczę, że Falubaz powalczy.