Nie wiem czy jeszcze bedziesz czy nie, ale mam coś dla Ciebie:
Spotkanie: Internacional - Sao Paulo
Typ: 2
Kurs: 3.20
Bukmacher: Expekt
Analiza:
O godzinie 2:50 czasu polskiego w Brazylii rozpocznie się spotkanie pomiędzy SC Internacional, a obecnym mistrzem Brazylii Sao Paulo FC. Gospodarze zajmują obecnie 7 lokatę z dorobkiem 19 punktów (5 zwycięstw, 4 remisy i 4 porażki). W spotkaniach u siebie radzą sobie bardzo dobrze. W 6 meczach odnieśli 5 zwycięstw i 1 remis co daje 16 punktów w meczach u siebie. Internacional nie jest bramkostrzelną drużyną na własnym stadionie. Ich bilans bramkowy wynosi 9:2 co pokazuje, że jutrzejsi gospodarze grają bardzo dobrze w defensywie.
Wydaje się, że goście po słabym początku złapali dobry rytm meczowy. Obecnie zajmują 4 lokatę z dorobkiem 23 punktów i bilansem bramkowym 22:13. Do chwili obecnej odnieśli 6 zwycięstw, 5 remisów i 2 porażki. W tabeli meczów wyjazdowych Sao Paulo zajmuje 2 miejsce. W 6 meczach 2x wygrali, 3x zremisowali i 1x przegrali. Na boiskach rywali zdobyli 10 bramek tracąc równocześnie 7. Sądzę, że mimo 4 kolejnych zwycięstw na własnym stadionie gospodarze ulegną gością, którzy chcą jak najszybciej wskoczyć na fotel lidera i kontynuować serię 3 kolejnych zwycięstw.
Brasileirao A 2007
2007-09-30 Internacional - Sao Paulo 1 - 2
2007-07-04 Sao Paulo - Internacional 1 - 0
TYP NIETRAFIONY
Ostatnio edytowany przez raffciio (2008-07-24 23:19:28)
Dosyć przekonująca analiza, gram to grubo ale z podpórka bo różnie to bywa w piłce nożnej.
raffciio napisał:
Spotkanie: Internacional - Sao Paulo
Kurs: 3.20
Bukmacher: Expekt
Analiza:
O godzinie 2:50 czasu polskiego w Brazylii rozpocznie się spotkanie pomiędzy SC Internacional, a obecnym mistrzem Brazylii Sao Paulo FC. Gospodarze zajmują obecnie 7 lokatę z dorobkiem 19 punktów (5 zwycięstw, 4 remisy i 4 porażki). W spotkaniach u siebie radzą sobie bardzo dobrze. W 6 meczach odnieśli 5 zwycięstw i 1 remis co daje 16 punktów w meczach u siebie. Internacional nie jest bramkostrzelną drużyną na własnym stadionie. Ich bilans bramkowy wynosi 9:2 co pokazuje, że jutrzejsi gospodarze grają bardzo dobrze w defensywie.
Raffcio, mam wrażenie że najpierw wybierasz typ, a potem starasz się zrobić pasującą do niego analizę. Jak to jest? Grasz bardziej na "czucie", czy na statystykę? Twój post przekonał mnie do postawienia na Internacional, z podpórką.... a miało być odwrotnie. W Brazylii ciężko się gra na wyjeździe. Ale analizy dobre, ciekawie się czyta.
No niestety jednak internacional. Jak gram... jeśli patrze już na statystyke, to tylko ubiegłego sezonu, po co mi tak na prawde z 10 lat kiedy piłkarze z klubów sie zmieniają.... przeglądam mecze i wybieram te które wpadną mi w oko, chociaż np. żadko stawiam na "pewniaki". Wole stawiać na niepewne drużyny, bo jakoś z nich największy zysk jest. A dlaczego ? otóż Pewniaki czesto zawodzą, a w meczach mniej pewnych drużyn zawsze są 3 możliwości rozstrzygnięcia 
Poza tym wszystkim biore pod uwage forme drużyny, ilość bramek, gre na wyjazdach w domu... a poza tym śledze dużo meczy i szukam informacji sportowych o drużynach.
ps. ostatnio mam mało czasu na wynajdowanie ciekawych spotkań, większa ilość prawdopodobnie dopiero w sobote... może jeszcze dzisiaj coś wrzuce co mi wpadnie w oko, zobaczymy 
Kasiu i wszyscy którzy to czytaja
polecam dzisiaj zagrać:
Spotkanie: Haukar Hafnafjördur - Fylkir Reykjavik
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Będzie to mecz drugiej rundy pucharu Islandii. Fylkir Reykjavik w tym roku byl uczestnikiem pucharu Intertoto gdzie po wyrownanej walce przegral dwumecz z FK Ryga. Teraz Fylkir moze juz tylko skupic się na krajowych rozgrywkach, w ktorych za cel stawia sobie awans do europejskich pucharów, bądź to poprzez ligę, bądź przez krajowy puchar. W pierwszej rundzie Fylkir gładko pokonał druzynę UMF Vildir wygrywajac z nią 4-1 na jej boisku. Teraz przed nieobliczalnym Fylkir kolejny pucharowy wyjazd na mecz z Haukar Hafnarfjordur, druzynę, ktora w pierwszej rundzie niespodizewanie pokonala 1:0 HK Kopavogur. Haukar jest w cieniu pierwszoligowca z Hafnarfjordur, ktory przez wiele lat zdobywal mistrzowską koronę, a w poprzednim sezonie zostal wicemistrzem kraju. Mozna powiedzec, ze Haukar jest niejako zbieraniną zawodnikow z tego miasta, ktorzy nie mieszczą się w kadrze Hafnarfjordur, bo pamiętajmy, ze futbol na wyspie gejzerów jest w duzej mierze amatorski. Przechodząc do rzeczy Fylkir kilkanascie dni temu wygral wlasnie ze wspominanym wicemistrzem Hafnarfjordur 2-1 na jego terenie i teraz na tym samym boisku zmierzy się z mniej znaną druzyną z tego miasta. Moim zdadniem goscie podobnie jak w pierwszej rundzie odniosą pewną wygraną i awansują do kolejnej rundy. Fylkir to uznana marka w Islandii i jak juz wspominalem druzyna, ktora celuje w awans do europejskich pucharow, a wlasnie przez puchar Islandii do tego najkrotsza droga. Moj typ to pewna wygrana gosci.
TYP NIETRAFIONY - REMISIK 0:0
Polecam także zagrać:
Spotkanie: KR Reyjkavik - Grindiavik[b/]
Typ: [b]1
Kurs: 1.70
Buk: Bwin
Analiza: KR Reyjkavik mimo porażki na wyjeździe z Grindiavik, dzisiaj powinien odnieść pewne zwycięstwo, zwłaszcza że skupia swoją uwage zwłaszcza na rozgrywkach pucharowch. Myślę że typ warty zagrania. Bez głębszej analizy bo mi się już niechce 
TYP TRAFIONY 3:2
Ostatnio edytowany przez raffciio (2008-07-24 23:21:46)
Proponuje jeszcze na dziś coś takiego, może zdarzysz zagrać Kasiu
Warto zagrać!!!
Spotkanie: Figueirense - Gremio
Typ: 1
Kurs: 2.20
Buk: Bwin
Analiza:
Figueirense u siebie w tym sezonie jeszcze nie zaznało smaku porazki. Ich dzisiejszy rywal Gremio ma na koncie 6 pkt więcej i zajmuje 3 pozycję w tabeli ligowej ( Figueirense jest 9). Gremio z 6 spotkań wyjazdowych zwycieżyło w dwóch(2,2,2). Mecze między tymi zespołami zdecydowanie na korzyść dzisjejszego gospodarza - na 5 ostatnich meczy tych drużyn Figueirense wygrało wszystkie 5. Ponadto Figueirense przed własną publicznością nie przegrało od pięciu lat. Myślę, ze dzisiaj Figueirense odniesie 6 z rzędu zwyciestwo nad Gremio. O takim kursie na Gospodarza z pewnościa zadecydowały pozycje w tabeli zajmowane przez oba zespoły.
Ostatnio edytowany przez raffciio (2008-07-27 11:01:51)
Figueirense przegrywa już 1:3 i pewnie nie uda się już odrobić straty bo zostało 30 minut tylko. Czyli kiszka.
edit:
Goście wygrali wysoko, końcowy wynik to 1:7
Ostatnio edytowany przez radek_p123 (2008-07-25 03:43:33)
Jak pech to pech. Pięc lat nie przegrali a teraz 1-7....
no właśnie to najbardziej denerwuje i boli...kończące się serie
Proponuję następujący zestaw japoński (kursy według Bwin), z cyklu wszystkie punkty zostają w domu;):
J-League, Japonia
12:00 FC Tokio - Yokohama F. Marinos
Kurs: 1.92
12:00 Gamba Osaka - Oita Trinita
12:00 Jubilo Iwata - Tokyo Verdy 1969
Kurs: 1.90
Ostatnio edytowany przez arturbo (2008-07-25 22:24:34)
Jak byś dodał do tego jakąś analizę to można było by spróbować a tak bez niczego to nie wiadomo co z tego wyjdzie
arturbo napisał:
Proponuję następujący zestaw japoński (kursy według Bwin), z cyklu wszystkie punkty zostają w domu;):
J-League, Japonia
12:00 FC Tokio - Yokohama F. Marinos
Kurs: 1.92
12:00 Gamba Osaka - Oita Trinita
12:00 Jubilo Iwata - Tokyo Verdy 1969
Kurs: 1.90
Ani jeden nie siadł
tak to jest z meczami bez analizy
Zgadza się, tym razem mnie poniosło
W każdym razie zamierzam się odegrać, jak zwykle;)
Ostatnio edytowany przez arturbo (2008-07-27 22:48:50)
Brakuje coś tutaj Raffciia i jego typów
Kasiu może na Wisełke postawisz...
Wisla Krakow - Beitar Jerusalem typ 1
Nie najgorszy kurs bo na BAH po 1,7 stoi.
W końcu mecz o wszystko 
Oprócz tego mam 2 inne typy, ale z małymi kursami i bez analizy (lenistwo
).
Polska - Maccabi Haifa typ 1 (1,25 na BAH)
Huddersfield Town - Arsenal FC typ 2 (1,35 na BAH)
Jeszcze przed chwilą wynalazłem 2 interesujące typy.
Piłka nożna Pań (Olimpiada)
Niemcy - Brazylia typ 1 (2,20 na BAH)
Faworytkami spotkania będą Niemki, które z ostatnich sześciu spotkań z Brazylią na MŚ lub igrzyskach wygrały cztery i dwa zremisowały. W tych meczach Niemki strzeliły 15 goli, a straciły tylko sześć.
Norwegia - Stany Zjednoczone typ 2 (1,6 na BAH)
Zespół USA broni tytułu wywalczonego w Atench. Norweżki złotymi medalistkami olimpijskimi były w Sydney w 2000 roku.
Amerykanki zagrają bez swojej czołowej strzelczyni Abby Wambach, która doznała kontuzji. Norweżki wystąpią bez kilku czołowych zawodniczek, które zrezygnowały z występów w kadrze po ostatnich mistrzostwach świata.
Faworytkami będą Amerykanki, które na MŚ lub igrzyskach olimpijskich wygrały pięć z siedmiu spotkań z zespołem Norwegii. Bilans bramek jest także korzystny dla USA (13:7).
Ostatnio edytowany przez varsavian88 (2008-08-06 09:27:39)
varsavian88 postawię na Wisełke 
Szkoda, że Kansas City Chiefs - Chicago Bears nie weszło, cały mecz oglądałem, na półtorej minuty przed końcem Chicago wygrywało, jednak Kansas było w natarciu i 6 pkt + 1 za strzał zdobyli 
A teraz oglądam America - Maracaibo i własnie America strzeliła na 2:1
Powinni wygrać bo przeważają cały mecz i jeszcze Maracaibo gra w dziesiątkę.
Taka krótka relacja ze spotkań
P
Jak ktoś ma ochotę na żywo śledzić różne wyniki to polecam http://www.justin.tv/.
Sporo transmisji z różnych meczy w niezłej jakości. I oczywiście http://www.soccer-live.pl/ (dla fanów polskiej ligi, którzy nie mają Canal +) Również wiele spotkań.
A teraz zaproponuję Kasi dwa mecze na dzisiaj
Legia Warszawa - Polonia Warszaw typ 1 (1,85 na BAH)
Wydaje mi się, że Legia powinna bez problemu poradzić sobie z Polonią. Derby rządzą się własnymi prawami, jednak mimo wielkich zapowiedzi Polonii każdy inny wynik niż zwycięstwo Legii będzie dużym zaskoczeniem. Dochodzi do tego atut własnego boiska, i już mecze o stawkę, które Legia rozegrała w el. P. UEFA, co wydaje mi się na korzyść dla Wojskowych.
Lech Poznan - GKS Belchatow typ 1 (1,5 na BAH)
Lech zdecydowany faworyt i tyle. 
Ostatnio edytowany przez varsavian88 (2008-08-08 06:05:13)
Typy pozsądne. Lech i Legia pokazali w Pucharze UEFA, że złapali dobrą formę.
Typy wydają się pewne, jednak dzisiaj Legii zabraknie Chinyamy. Jak wiadomo jest to poważne osłabienie.Kto ma bramki strzelać? w poprzednim sezonie gdy w danym meczu nie grał Chinyama Legia nie potrafiła wygrać,albo jeżeli wygrywała to z ogromnymi problemami. Według mnie pewniej zagrać singielek na Lecha
maciej1711 napisał:
Typy wydają się pewne, jednak dzisiaj Legii zabraknie Chinyamy. Jak wiadomo jest to poważne osłabienie.Kto ma bramki strzelać? w poprzednim sezonie gdy w danym meczu nie grał Chinyama Legia nie potrafiła wygrać,albo jeżeli wygrywała to z ogromnymi problemami. Według mnie pewniej zagrać singielek na Lecha
Zgadzam się, Legia wcale nie jest takim pewniakiem. U siebie jedynie zremisowali bezbramkowo z Gomelem, na wyjeździe może i ich pokonali wysoko, ale wcale ta gra mi się nie podobała, miałem wrażenie takiej szarpanej i chaotycznej gry. Tym bardziej, że Gomel nie jest jakąś rewelacyjną drużyną. Legia wygrała w pucharze z Wisłą, ale nie zapominajmy, że Skorża stawiał na mecz z Liverpoolem i żadnym zaskoczeniem nie było zwycięstwo drużyny z Warszawy. Oczywiście nie wiemy w jakiej formie jest Polonia i ciężko tu jest ustalić faworyta. Jak już coś to skłaniał bym się do underka 2.5. Podobnie może być w meczu Wisła Kraków - Polonia Bytom. Skorża zapowiedział, że da odpocząć chłopakom bo nie są w stanie grać co 3 dni, tak więc w tym meczu pogra sobie rezerwa. Nie twierdzę, że te drużyny przegrają, ale nie będzie im łatwo, dlatego stawiam tylko na Lecha, fajnie zagrali w eliminacjach i w lidze będą faworytem.
Tipserzy betplatform typują remsi w meczu Legia - Polonia. Ja jednak uważam, że Polonia, jako beniaminek, musi zapłacić frycowe. Szczególnie grając z wicemistrzami Polski
Kasiu, masz chłopaka?
No i Lech dostał baty a Legia zremisowała, a przez głowę mi przeszło żeby skontrować sobie na live mecz Lecha bo kurs był naprawdę fajny do pierwszej połowy i po strzeleniu drugiej bramki Lechitów. A na Legie nic nie stawiałem bo można było się tego spodziewać, ledwo co zremisowali przez rzut karny.
Czytam, czytam, czytam i co widzę, nic !!!!!
Najlepszym ekspertem jestem JA.
Nie dajecie wiary ? dajcie mi mój własny tema,t a to udowodnię.
Wasza ekspert - KASIA to ma celulitit na inteliogencji, a ja wam pokarzę jak się wygrywa.
Wiem, że piszę pierwszy wpis na tym forum, ale też wiem, że tytaj nie ma ludzi bez jaj i dla tego chcę pokazać co potrafię.
Mody !!! dajcie mi mój własny temat, pokarzę co potrafie !!!!!!
tjola napisał:
Czytam, czytam, czytam i co widzę, nic !!!!!
Najlepszym ekspertem jestem JA.
Nie dajecie wiary ? dajcie mi mój własny tema,t a to udowodnię.
Wasza ekspert - KASIA to ma celulitit na inteliogencji, a ja wam pokarzę jak się wygrywa.
Wiem, że piszę pierwszy wpis na tym forum, ale też wiem, że tytaj nie ma ludzi bez jaj i dla tego chcę pokazać co potrafię.
Mody !!! dajcie mi mój własny temat, pokarzę co potrafie !!!!!!
A co ustawiasz mecze i dlatego tak wygrywasz?Jak jesteś taka cwana to napisz jakieś ciekawe mecze z dobrymi kursami to zobaczymy, czy z Ciebie jest "najlepszy ekspert"